Pandurii lui Badea se simt câştigători

Pandurii a terminat ieri la egalitate, 0-0, primul meci pe teren propriu în noua ediţie de Liga I, în compania echipei Unirea Urziceni. Arbitrul a anulat pandurilor un gol perfect valabil în ultimul minut de joc, la semnalizarea tuşierului, care a văzut un ofsaid inexistent.

Antrenorul de la Pandurii, Ionuţ Badea, a spus că elevii lui trebuie să se simtă câştigători. "Din punctul meu de vedere noi am câştigat azi pe teren. Au fost mai multe momente psihologice, puteam să înscriem goluri din câteva ocazii clare pe care le-am avut, de asemenea şi adversarul a avut câteva oportunităţi de a marca. Cred că a fost un meci frumos pentru publicul spectator. Mă bucur pentru acest public minunat care azi a văzut o partidă frumoasă, sperăm să îi avem alături la fiecare partidă alături de noi, şi mai numeroşi şi mai pătimaşi", a spus Badea.

Şi adversarii de la Urziceni au avut cuvinte de laudă pentru panduri. "A fost un meci nebun, Pandurii a jucat extraordinar", au fost cuvintele lui MM Stoica, managerul general de la Urziceni.

Vizualizări: 91

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: