Pandurii lui Grigoraş, înfrânţi de stelişti

Pandurii Târgu Jiu a suferit prima înfrângere, sâmbătă, în partida cu Steaua, pe Stadionul Municipal din Severin, scor 0-1. Antrenorul Petre Grigoraş şi-ar fi dorit egalitate, dar chiar şi aşa, şi-a felicitat jucătorii. El a vorbit şi despre problemele financiare ale clubului şi a făcut un apel la acţionari pentru a găsi soluţii.

Fernando Boldrin a înscris singurul gol al partidei de la Severin, în minutul 68. În urma acestui rezultat, Steaua este noul lider al campionatului, cu 13 puncte şi un meci mai puţin disputat, în timp ce Pandurii se află pe poziţia a patra, cu 9 puncte. Petre Grigoraş crede că jucătorii săi au greşit de multe ori în privinţa pasei decisive, dar per ansamblu au avut un joc bun. "Din păcate, a fost acea execuţie a lui Boldrin, pe fondul unei greşeli de judecată din partea portarului nostru. Cu Steaua ai 3-4 situaţii, dacă nu reuşeşti să înscrii, e greu să obţii şi un egal. Am greşit de foarte multe ori la pasa decisivă. În ultimele secunde, am avut o situaţie foarte clară de a înscrie. Poate că am fi meritat un rezultat de egalitate. Era clar că trebuie să jucăm mai închis cu Steaua, nu puteam juca pe contre. Ne-am închis bine, dar din păcate am pierdut. Mergem înainte...până la urmă am întâlnit echipa cea mai valoroasă, care adună an de an cei mai buni jucători din ţară", a declarat Grigoraş după meci, pentru DigiSport. El a adus aminte şi de problemele cu banii. “E un club cu buget mare, stabilitate. Spre deosebire de noi, care avem multe probleme. Sperăm să se trezească şi cei de aici şi să se rezolve problemele. Nu e uşor să lucrezi cu jucători care au datorii mari”. Jucătorii mai vechi de la echipă nu şi-au mai primit salariile din luna mai, în timp ce cei noi nu au încasat încă niciun ban. "Băieţii au dat dovadă de mare caracter până acum. E clar că, dacă lucrurile nu se vor rezolva, nu poţi merge până la infinit cu astfel de lucruri. Nimeni nu îşi doreşte să ajungă la zi, dar trebuie să îi motivăm şi pe ei. Au familii şi au de întreţinut copii", a adăugat Grigoraş.

"Tactic, cred că am făcut cel mai bun meci, am închis spaţiile, dar n-am reuşit să dăm gol şi, în plus, am luat gol din fază fixă, ceea ce trebuie să remediem pe viitor. N-am avut nimic de demonstrat nimănui"

Lucian Sânmărtean, mijlocaş Pandurii

Vizualizări: 305

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: