Acsinte a plecat de la Pandurii: Nu am fost plătit

Fostul căpitan al FC Botoşani, Florin Acsinte, a fost declarat liber de contract de către Comisia de Disciplină din cadrul Federaţiei Române de Fotbal şi că ar putea reveni la formaţia botoşăneană.

Acsinte nu mai e jucătorul Pandurii. "Din păcate, aventura mea la Pandurii s-a terminat. Eu m-am dus acolo să fac performanţă şi să fiu plătit pentru munca depusă. Am făcut însă performanţă şi nu am mai fost plătit. Nu e posibil să fii plătit doar de două ori în şapte luni. În momentul în care s-a aflat că mi-am depus memoriu, am fost căutat de diverse echipe. Acum, sunt jucător liber de contract şi aş putea reveni la Botoşani. Am discutat cu nea Cornel (n.r. – preşedintele FC Botoşani, Cornel Şfaiţer). Mai am ceva oferte şi în cel mai scurt timp voi lua o decizie”, a spus Florin Acsinte. Preşedintele FC Botoşani, Cornel Şfaiţer, s-a arătat interesat de o revenire a lui Acsinte.
„Am vorbit cu Florin şi mi-a spus că are şi alte variante. E un jucător bun, care poate face faţă la orice formaţie din ţară. Eu aş vrea să revină, dar depindem de latura financiară. A rămas să vedem ce pretenţii financiare are el şi ce-i putem oferi noi” a declarat Cornel Şfaiţer.

Vizualizări: 415

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: