Iordănescu ia ŢSKA Sofia şi secundul de la Pandurii

Ionuţ Stelescu, antrenorul secund al CS Pandurii, în vremea când principal era Edi Iordănescu, va merge cu acesta la ŢSKA Sofia din Bulgaria. Edi Iordănescu a semnat deja cu echipa din Bulgaria.  La Sofia va ajunge, se pare, şi Dan Nistor, jucător aflat în litigiu cu Pandurii deoarece a cerut să fie liber de contract.

"Nu vreau să mă susţineţi pe mine, vreau să susţineţi echipa. Trebuie să fim împreună, pentru că fără voi nu putem creşte", le-a spus Edi, care a dorit neapărat să discute cu suporterii înainte de a semna contractul. A fost aplaudat şi i s-a oferit tricoul alb-roşu, afirmă jurnaliştii bulgari.

Potrivit Tema Sport, Hristo Stoicikov ar fi decis venirea fiului fostului selecţioner împreună cu Gică Hagi. Cel mai mare fotbalist bulgar din istorie, o glorie la ŢSKA și consilierul patronului Grişa Gancev, s-ar fi sfătuit cu Gică. "Legenda românilor l-a recomandat pe tânărul compatriot, considerat foarte promiţător. Iar «Maradona Balcanilor» l-a convins pe proprietar să-l numească pe Iordănescu", a scris cotidianul bulgar. Edi le-a zis fanilor: "Când am aflat de interesul lui ȚSKA pentru mine, nici nu am întrebat de condiții. Am venit la Sofia în urmă cu câteva zile şi m-am aşezat la masa negocierilor". A încheiat glumind: "Să nu vă miraţi că sunt atât de tânăr! Cu cât sunt mai tânăr, cu atât sunt mai bun. Și voi fi dedicat cauzei ȚSKA 24 de ore pe zi, șapte zile pe săptămână". În Bulgaria, el va fi ajutat și de Thomas Neubert, fostul preparator fizic al Stelei. Iordănescu va merge la Sofia cu Alexandru Radu, Ionuț Stelescu și Bogdan Pârvu.

Vizualizări: 674

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: