Pandurii, mai aproape de milionul de euro de la Cupa Ligii

Pandurii s-a calificat în sferturile Cupei Ligii Adeplast după ce Christou Paraskevas a înscris în poarta lui Răzvan Pleşca. Partida dintre Pandurii şi Gaz Metan Mediaş s-a terminat cu scorul de 1-0, după 120 de minute de joc.

Gaz Metan: Pleşca - Creţu, Fl. Ilie, Mujdragic, Buzean - Tahar, A. Enescu - Avram, Fl. Dan, Llullaku – Vitinho. Antrenor: Cristi Dulca.

Pandurii: Stanca - Pleaşcă, Christou, Erico, Momcilovic - Anton, Elton - Iorga, Răduţ, Salaj – Matulevicius. Antrenor: Petre Grigoraş.

Pandurii a câştigat meciul cu Gaz Metan din optimile Cupei Ligii Adeplast. Echipa antrenată de Petre Grigoraş luptă mai departe pentru premiul cel mare, un milion de euro. Jocul a fost strâns, fiind nevoie de încă două reprize de câte 15 minute.

Prima şansă a avut-o Gaz Metan, dar Llullaku a ratat şansa de a înscrie un gol pentru echipa sa. Jucătorul Gaz Metan a şutat spre poarta lui Stanca, pandurul a parat mingea, dar faza a continuat, iar golul lui Llullaku a fost anulat fiind henţ. În minutul 3 al primei reprize de prelungiri, pandurul Christou Paraskevas a înscris, cu capul, după un corner executat de Nicoară. În ultimele 20 de minute gorjenii au reuşit să menţină scorul în avantajul lor.

SPONSOR

Cupa Ligii este o competiţie reînfiinţată anul acesta de Liga Profesionistă de Fotbal şi care are în acest sezon, ca sponsor principal, firma Adeplast. Competiţia este dotată cu premii substanţiale pentru echipele participante din Liga 1.

Vizualizări: 133

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: