Metode simple de a face hainele să miroasă bine

Parfumurile au un limbaj propriu și este întotdeauna plăcut atunci când hainele scoase din garderobă miros bine. Există anumite trucuri pentru a face ca hainele să aibă un miros plăcut tot timpul.

La fel ca fiecare cameră sau parte a casei un dressing trebuie să fie bine aerisit, dacă doriți ca acesta să miroasă întotdeauna bine. Uneori, un detergent bun pentru rufe și un balsam cu un miros plăcut nu sunt suficiente pentru a menține un miros pe măsura așteptărilor.

Există anumite metode naturale pentru a vă face dulapurile și hainele să miroasă uimitor.

Săpunul preferat învelit în țesătură poate da hainelor dumneavoastră parfumul pe care vi-l doriţi. Așezate pe un raft din dulapul dvs. sau într-un sertar, barele de săpun vor difuza aroma în jurul lor. Săpunurile cu miros puternic funcționează cel mai bine. Așa că, veți avea nevoie de săpunul preferat, țesătură ușoară, un ac și ață. Scoateți săpunul din ambalaj și așezați-l deasupra țesăturii. Tăiați țesătura, astfel încât să puteți înfășura cu ușurință săpunul în ea. Cu acul “prindeți” săpunul în țesătură. Va permite mirosului să fie eliberat în timp ce vă protejează hainele de elementele grase conținute în săpun.

Pliculețe de lavandă sunt perfecte pentru a adăuga un parfum foarte subtil hainelor din șifonier. Veți avea nevoie de lavandă uscată, o țesătură ușoară sau hârtie de țesut și un șnur. Puteți face, de asemenea, pliculețe mici cu țesătura, dar pentru a merge mai repede, puteți întinde pur și simplu țesătura pe o masă, adăugați 2 linguri de lavandă mărunţită în centru. Adunați marginile țesăturii și închideți-le cu șnurul. Glisați aceste pungi între hainele pliate, în bagajele dvs. sau în sertarele comodei.

Sărurile de baie nu sunt plăcute doar în baie. Puneți-le în dressing într-o pungă mică de tifon. Mirosul lor plăcut se va răspândi acolo și, de asemenea, au capacitatea de a absorbi umezeala, prevenind răspândirea mirosurilor dezagreabile sau a mucegaiului. Depinde de dvs. ce săruri de baie alegeți, astfel încât hainele și accesoriile să fie ușor parfumate.

Vizualizări: 1,645

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Gospodar:

Citește și: