Pandurii, o surpriză plăcută în meciul cu Rapid

Pandurii Târgu Jiu a oferit telespectatorilor un joc apreciat ca fiind plăcut de comentatorii meciului cu Rapid, din etapa a doua a Ligii 2. Deși nu cunoșteau foarte multe despre jucătorii gorjeni, cărora le-au greșit deseori numele, aceştia au numit echipa din Târgu Jiu „o surpriză plăcută”.

Rapid pornea ca favorită certă la meciul cu Pandurii dar mai bune de 30 de minute gorjenii au reuşit să dea emoţii gazdelor şi au lăsat o impresie bună. Cei de la Pandurii veneau la Bucureşti după doar trei zile de pregătire, DSP Gorj dând acordul reluării antrenamentelor abia miercuri, după cel de-al doilea test negativ la COVID-19.

Echipa lui Adrian Iencsi aborda meciul cu un moral bun după victoria din etapa precedentă, scor 3-1, în fața celeilalte echipe din Târgu Jiu, ACS Viitorul, în timp ce oaspeții de la Pandurii s-au aflat la prima partidă din acest sezon al ligii secunde, pentru că etapa precedentă nu au jucat meciul cu Metaloglobus.

Din minutul 10 gorjenii au fost nevoiţi să apeleze la o primă schimbare pentru că Prince Buaben, mijlocașul de la Pandurii, nu a mai putut continua partida din cauza unei accidentări, acesta fiind înlocuit de Cristian Ștefan. Rapid a dominat prima parte a jocului şi a reuşit să deschidă scorul în minutul 28, prin Pănoiu, care a înscris cu un șut puternic, din interiorul careului. După doar cinci minute Pandurii a reuşit egalarea prin lovitura de cap norocoasă a lui Velcotă, mingea fiind scăpată în poartă de portarul Drăghia. Scorul de 1-1 s-a menţinut până la pauză, dar Pandurii a ieşit mai des la atac având şi alte ocazii de a marca.

Gorjenii au început bine şi a doua parte a meciului, dar, la puţin timp de la reluarea jocului, s-a dictat penalty pentru Rapid după ce Țîră a căzut în careu după un contact cu Pleșa, arbitrul indicând punctul cu var. Fostul pandur Cătălin Hlistei a transformat fără emoții lovitura de la 11 metri şi Rapid a preluat conducerea, acesta fiind şi scorul final.

Pandurii rămâne fără nici un punct dar cu impresia bună lăsată şi cu o echipă interesantă, mai ales pentru cei care nu au văzut până acum la lucru noua formație alcătuită de Călin Cojocaru din foarte puţini jucători păstraţi din sezonul trecut, o serie de juniori ai clubului și foarte multe noi achiziții.

 Rezultate şi programul integral al etapei:

Sâmbătă, 5 septembrie 2020

Turris-Oltul Turnu Măgurele – Metaloglobus 2-2

Concordia Chiajna - Unirea Slobozia 3-1

Dunărea Călărași - Comuna Recea 3-0

Farul - Aerostar Bacău 1-0

Rapid – Pandurii  2-1

Csikszereda - U Craiova 1948, 20:00, Digi Sport 1.

Duminică, 6 septembrie 2020

CSM Reșița - Petrolul, 13:00, Digi Sport 1

Mioveni - Gloria Buzău, 18:30, Digi Sport 1

Luni, 7 septembrie 2020

U Cluj - ASU Poli Timișoara, 18:30, Digi Sport 1

Marți, 8 septembrie 2020

ACS Viitorul Târgu Jiu  - CSM Slatina, 17:00

Galerie foto



Vizualizări: 1,954

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: