Pandurii a deplasat tot lotul la meciul cu Rapid

Pandurii Târgu Jiu a făcut vineri deplasarea la Bucureşti, pentru meciul cu Rapid, după ce toţi jucătorii din lot au fost negativi la ultima testare pentru coronavirus. Gorjenii pornesc cu şansa a doua la acest meci pentru că nu au o echipă omogenă cum este cea a Rapidului.

Testele efectuate în urmă cu o săptămână de Pandurii dădeau şapte jucători infectaţi dar la repetarea acestora doar un singur fotbalist a fost testat pozitiv. După cinci zile toţi jucătorii au fost din nou testaţi şi au fost negativi, echipa primind aprobarea de a se deplasa la Bucureşti.

Antrenorul Călin Cojocaru recunoaşte că ar fi o surpriză ca echipa sa să se întoarcă cu un rezultat pozitiv de la acest meci, luând în calcul valoarea dar şi lotul omogen al celor de la Rapid în comparaţie cu lipsa de omogenitate a pandurilor: „Rapid este o echipă puternică şi au un lot destul de omogen pentru că au păstrat majoritatea jucătorilor pe care i-au avut anul trecut şi acest lucru e un plus în favoarea lor. Pentru noi orice rezultat de egalitate, sau o victorie, e un rezultat pozitiv pentru că noi suntem o echipă în formare şi cu foarte mulţi jucători noi şi nu e uşor să faci o echipă într-o lună de zile. Pe ultima sută de metri aşteptăm să aveam toate documentele necesare pentru a legitima toţi jucătorii din lot la dispoziţie pentru meciul cu Rapid”.

Cei de la Pandurii au obţinut dreptul de a legitima jucători în ultima săptămână şi documentele au fost perfectate în ultimele zile. În aceste condiţii antrenorul pandurilor a deplasat tot lotul de jucători la Bucureşti, contractele fiind perfectate vineri după-amiază.

Meciul cu Rapid este programat sâmbătă, de la ora 17.30, și va fi transmis în direct de Digi Sport.

Vizualizări: 845

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: