Universitatea Craiova transferă un portar dorit de FCSB

Craiova este aproape de a da o lovitură celor de la  FCSB. Patronul  Mihai Rotaru a negociat transferul lui Florin Niță care poate ajunge în „Bănie” liber de contract.

Finanțatorul echipei de pe „Ion Oblemenco” a pus recent ochii pe Florin Niță, fostul portar al celor de la FCSB care se afla și pe lista lui Gigi Becali în urmă cu puțin timp.  Mihai Rotaru a intrat în cursă pentru semnătura lui Florin Niță, goalkeeperul trecut și pe la FCSB care a discutat în ultimele zile pentru o revenire la gruparea deținută de Gigi Becali, dar Fanatik anunță că pe fir au intrat și oficialii echipei finanțate de Mihai Rotaru.

Florin Niță a intrat în ultimul an de contract cu Sparta Praga, iar șansele ca formația din capitala Cehiei să-l lase pe internaționalul român să plece liber de contract sunt mari. Universitatea Craiova ar putea să-l aducă pe goalkeeperul român în Liga 1 fără să fie nevoită să plătească vreun ban.

Universitatea Craiova este în căutarea unui portar cu experiență, toate acestea deoarece impresarul lui Mirko Pigliacelli, titular incontestabil la formația din Bănie, a anunțat că italianul își dorește să revină în Italia.

Florin Niță este rezervă la Sparta Praga și nu a bifat niciun minut în primele două etape ale sezonului 2020 – 2021 din prima ligă din Cehia. Românul nu are nicio șansă să îi ia fața lui Milan Heca, portarul favorit al lui Vaclav Kotal, antrenorul lui Sparta Praga.

Vizualizări: 1,318

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: