Emoții la Craiova, un jucător depistat cu coronavirus

Primul jucător de la Universitatea Craiova infectat cu noul coronavirus este tânărul Adrian Juncu, jucător introdus în lotul primei formații la unele partide amicale. Acesta a fost însă numai ocazional în anturajul primei echipe, de obicei pregătindu-se cu formaţia satelit.

Adrian Juncu a prezentat simptome şi a efectuat testul de COVID 19, fiind descoperit pozitiv, iar acum este internat la spitalul „Victor Babeş” din Bănie.  Deşi a participat la mai multe stagii de pregătire cu prima echipă a clubului şi, în cadrul acestora, a evoluat în câteva meciuri amicale, Adrian Juncu nu a apucat încă să debuteze pentru prima echipă a Ştiinţei.

În sezonul trecut, fundaşul stânga de 21 de ani a fost împrumutat la Farul Constanţa, dar nici acolo nu a reuşit să se impună, fiind utilizat într-o singură partidă de antrenorul Ianis Zicu. Adrian Juncu este originar din Piatra Neamţ şi a fost adus în Bănie acum doi ani, de la Ardealul Cluj.

De la Universitatea Craiova, au mai fost infectaţi cu coronavirus: antrenorul Cristiano Bergodi, antrenorul secund Gigi Ciurea, team-managerul Lucian Pretorian şi preparatorul fizic Cornel Blejan. Aceştia s-au vindecat între timp şi şi-au reluat activitatea la clubul craiovean.

Vizualizări: 1,084

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: