Un egal cu Progresul Ezeriş duce Ştiinţa Turceni în Liga 3

Campioana Gorjului a debutat cu o victorie la meciurile de baraj care se desfăşoară pe terenul din Hunedoara. Gorjenii antrenaţi de Viorel Cojocaru s-au impus cu scorul de 3-0 prin golurile reuşite de Simcea de două ori şi Şchiopu.

Debut cu dreptul pentru echipa campioană din Gorj la turneul de baraj de la Hunedoara. Gorjenii au reuşit o primă victorie şi se îndreaptă către Liga 3 dacă vor reuşi cel puţin un rezultat de egalitate cu campioana din Caraş Severin, Progresul Ezeriş.

Jucătorii pregătiţi de  Viorel Cojocaru au învins cu 3-1 pe Victoria Zăbrani, echipă care a jucat în inferioritate numerică din minutul 21, după eliminarea lui Zele pentru două cartonaşe galbene. După opt minute de joc Simcea a deschis scorul din penalty, în minutul 29, după ce Mohora a fost faultat în careu. Echipa arădeană a reuşit să egaleze în minutul 77, prin Topai care a marcat cu un şut de la distanţă dar, Ştiinţa Turceni a continuat să domine jocul şi a marcat încă două goluri prin acelaşi Simcea în minutul 88 şi prin Şchiopu  în ultimul minut de joc.

Campioana Gorjului are nevoie acum pentru a promova  doar de un rezultat de egalitate la meciul programat duminică, cu Progresul Ezeriş, campioana din Caraş Severin.

Vizualizări: 306

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: