Pandurii nu a avut  nici o şansă cu UTA

Antrenorul echipei Pandurii Târgu Jiu a apelat din nou la improvizaţii în primul 11, după ce unul dintre jucătorii pe care se baza a acuzat probleme medicale înaintea jocului cu UTA. Adrian Bogoi a explicat că tot planul tactic i-a fost bulversat de o schimbare a unui junior pe care nu s-a putut baza la acest meci ca titular.

Gorjenii nu au avut nici o şansă să obţină puncte din meciul cu UTA Arad, o echipă foarte bine organizată şi cu jucători de valoare, mai ales în condiţiile în care Adrian Bogoi nu s-a putut baza pe unii dintre jucătorii din lot.

Pandurii venea după două partide în care nu primise gol, 0-0 cu SCM Gloria Buzău şi 1-0 la Metaloglobus Bucureşti, şi spera la un joc bun în faţa celor de la UTA. Din păcate, planurile echipei lui Adrian Bogoi au fost date peste cap de o problemă medicală de ultimă oră a juniorului Bogdan Vişan, care nu a putut evolua la capacitate maximă.

La finalul partidei, pierdute la scor de Pandurii, antrenorul Adrian Bogoi a precizat că echipa sa a fost depăşită de adversari încă din primul minut. ”Am întâlnit o echipă mult mai bună decât noi, atât individual, cât şi colectiv, plus că noi am mai şi făcut greşeli în zona defensivă. În general, toată echipa a jucat destul de slab. Am stat foarte prost în teren, încă din minutul 1. A trebuit să fac şi unele improvizaţii. Vişan a acuzat unele probleme şi nu s-a mai antrenat în ultimele două zile şi a trebuit să bag un alt junior, aşa cum cere regulamentul, în primul 11. S-a dereglat tot sistemul nostru defensiv. UTA e o echipă bine finanţată, între primele cinci din campionat, care, la finele sezonului, are mari şanse se ocupe unul dintre primele două locuri care promovează direct sau locul 3, care duce la baraj”, a declarant antrenorul gorjenilor, Adrian Bogoi.

Bogdan Vişan a fost jucătorul pe care Bogoi se baza, dar care nu a putut fi folosit titular, fiind înlocuit în primul 11 de Nichifor. 

Pandurii Târgu Jiu s-a văzut învinsă cu scorul de 5-2 de UTA, iar portarul gorjenilor a scos de cinci ori mingea din propria poartă. Pandurii a reuşit să înscrie de două ori pentru prima dată în acest sezon, însă a fost prea puţin pentru a spera măcar la un punct.

Vizualizări: 622

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: