Meci cu şapte goluri la Târgu Jiu între Pandurii şi UTA

 La Târgu Jiu s-a înscris de şapte ori în meciul dintre Pandurii şi UTA, oaspeţii având câştig de cauză în partida din etapa a opta a ligii secunde. Peste 600 de spectatori dar şi o galerie a celor de la UTA au asistat la meciul disputat pe terenul sintetic de la Târgu Jiu.

Pandurii Târgu Jiu a întâlnit sâmbătă, în etapa a opta, una dintre echipele cu pretenţii de promovare în acest sezon, UTA Arad, meciul fiind unul atractiv pentru spectatori, mai ales cei  50 de membrii ai galeriei celor de la UTA, pentru că s-a marcat de 7 ori. Patrida s-a încheiat cu scorul de 5-2  în favoarea oaspeţilor, Pandurii înregistrând astfel un nou eşec pe teren propriu. Singurul aspect pozitiv al jocului pentru gorjeni a fost că au marcat de două ori, o performanţă pentru acest sezon în care Pandurii avea doar trei goluri marcate.

UTA şi-a anunţat intenţiile ofensive din primele minute  ale jocului când Ioniţă a şutat de la 14 metri lateral stânga iar portarul Mihai Cotolan a respins balonul din vinclu. În minutul 12 Pandurii au avut o încercare timidă la poarta oaspeţilor, când  Lu Yuefeng i-a pasat lui Patrick Popescu la marginea careului, dar Şeroni a intervenit salvator şi a trimis cu capul spre portarul Iacob.

UTA a deschis scorul din minutul 15 printr-o fază pornită de la Ciprian Rus care l-a deschis pe dreapta pe Andrei Rus, acesta avansând în banda sa şi centrând în careu, de unde Alexandru Ioniţă a marcat  cu capul, pe lângă portarul Cotolan.

După doar două minute scorul a devenit deja 2-0 pentru UTA după ce Miculescu i-a pasat în careu lui Ciprian Rus, acesta protejat balonul şi i-a pasat lui Alexandru Ioniţă, care a reuşit astfel dubla cu un şut plasat de la 16 metri.

Pandurii au încercat să revină în joc după aceste două faze finalizate cu gol pentru oaspeţi iar în minutul 24 Takahashi a încercat să desfacă apărarea celor de la UTA cu o pasă pentru Patrick Popescu, dar Şeroni a fost atent şi a respins balonul. În minutul 29 Lu Yuefeng a centrat pentru Rasoveanu, dar portarul Iacob a ieşit şi a reţinut balonul.  Până la pauză tot UTA a avut cele mai mari ocazii de a majora scorul dar după reluarea jocului Pandurii a părut să revină în joc şi a reuşit şi să înscrie. În minutul 47 scorul a devenit 1-2 când, după o lovitură liberă a gazdelor, Ilie a fost depăşit de Patrick Popescu care a scăpat singur cu Iacob şi a lobat balonul peste portar de la 6 metri. UTA însă a majorat diferenţa din minutul 53, după ce Moise a executat un corner de pe dreapta, Ioniţă a prelungit cu capul până la Ciprian Rus, care a şutat din voleu, de la 13 metri, la colţul lung şi a refăcut astfel diferenţa de două goluri.Din minutul 57  scorul a devenit 1-4 Ciprian Rus trimiţând mingea pe spate, cu capul, direct în vinclu, din 6 metri.

Şi Pandurii au reuşit să mai înscrie până la final, din minutul  68 scorul fiind  2-4, după ce Vasilescu a executat o lovitură liberă de pe  stânga iar Gabriel Oiţă s-a înălţat de la colţul scurt şi a trimis în plasă, pe lângă portarul Iacob. Ultimul gol din cele şapte ale partidei s-a marcat în minutul 73, scorul final de 2-5 fiind stabilit de Valentin Buhăcianu, care a pătruns până la 12 metri şi l-a executat pe portarul Mihai Cotolan.

UTA urcă după acest succes de la Târgu Jiu pe locul doi în clasament iar Pandurii păstrează penultima poziţie din clasament.

Pandurii Târgu Jiu – UTA Arad  2-5

Stadion: Municipal - sintetic (Târgu Jiu - Gorj), spectatori 600

Pandurii: Mih. Cotolan - Oiţă (cpt.), Bratu, Chiş, Vasilescu, Lu Yuefeng, Trancă, Nichifor, Takahashi, P. Popescu, Rasoveanu

Rezerve: Iul. Dinu - Vişan, Unguru, Nic. Cotolan, R. Filip, Du-Ho Kim, Erhard.  Antrenor: Adrian Bogoi

UTA: Fl. Iacob - Andr. Rus, Şeroni, Fl. Ilie, Tomozei - Miculescu, Dam. Isac, R. Moise, Oct. Ursu - Al. Ioniţă, Cip. Rus (cpt.)

Rezerve: Bolboaşă - Melinte, Vulturar, Hrezdac, Oroian, Lorenzi, Buhăcianu. Antrenor: Laszlo Balint

Arbitru: Marius Omuţ (Satu Mare); Asistenţi: Ioan Alexandru Corb (Satu Mare) şi Ovidiu Timar (Marghita); Rezervă: Claudiu Gaitin (Timişoara); Observatori: Teodora Albon (Cluj-Napoca) şi Cristian Petropulos (Alba Iulia).

Rezultate şi  program etapa a  8-a

Universitatea Cluj - Petrolul Ploieşti      4-0

         Sâmbătă, 21 Septembrie

Sportul Snagov - FK Csikszereda         0-1

CS Mioveni - Dunărea Călăraşi   1-1

Pandurii Târgu Jiu - UTA Arad     2-5

Daco-Getica Bucureşti - Metaloglobus Bucureşti 2-3

Turris Oltul Turnu Măgurele - Viitorul Pandurii Târgu Jiu         2-0

Concordia Chiajna - Campionii FC Argeş     1-1

                                   

ASU Politehnica Timişoara - CSM Reşiţa     16:30

         Duminică, 22 Septembrie

Rapid - SCM Gloria Buzău 12:30

         Luni, 23 Septembrie

Farul Constanţa - Ripensia Timişoara 17:00

Vizualizări: 1,665

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: