Greu pentru Gilortul şi cu vecinele de clasament

Gilortul Târgu Cărbunești nu a reuşit să se impună nici în derby-ul suferinţei în faţa vecinei de clasament Gloria  Lunca Teuz Cermei.  Echipa lui Mario Găman  a pierdut chiar la un scor dramatic pentru suporterii din Cărbuneşti, 1-5 (0-1).

Meci de suspans și suferință pe stadionul  „Cristinel Răducan” din Cărbuneşti, sâmbătă, când gazdele de la Gilortul întâlneau o adversară mai accesibilă, măcar prin prisma locului din clasament.  Gloria Lunca Teuz Cernei avea doar două puncte înaintea acestui joc şi gazdele sperau măcar la un egal, dacă nu chiar la victorie. Partida dintre cele două formații a început cu obișnuita perioadă de tatonare, după care a urmat o  mare ocazie a lui Melită. Oaspeții au fost însă cei care au deschis scorul la o gravă eroare în apărarea Gilortului dar după marcarea acestui gol jocul a fost mai echilibrat, cu ocazii de ambele părți. La scurt timp însă de la startul reprizei secunde, arădenii de la Gloria au speculat o zonă liberă și au majorat avantajul cu un gol care parcă a turnat plumb în picioarele jucătorilor echipei gazdă. Meliță a aprins speranțele în tribune după o execuție la colțul lung dar scorul era deja 1-3. Pe final, fotbaliștii Gloriei au fost mai proaspeți, şi au mai marcat de două ori Gilortul rămânând cu o prestaţie ștearsă în acest meci de la care sperau la mai mult, mai ales cei peste 250 de suporteri din tribune.

Gilortul Târgu Cărbunești – Gloria Lunca-Teuz Cermei 1-5 (0-1)

Stadion: „Cristinel Răducan” din Cărbuneşti

Au marcat: Meliță (77’) / Daina (14’), Gruiescu (51’, 87’), Matiș (66’), Iuga (81’).

Gilortul: Jianu – Buzurin (57’ Oprișa), Dolcescu, Cocioabă (57’ Pociovălișteanu), Ancuța – Avramescu (cpt.) – Almăjanu (68’ Passi), Cârstoiu, Bubuioc (51’ Sorea), Codin – Meliță. Rezerve neutilizate: A. Paștiu și Gîlceavă. Antrenor: Mario Găman.

Gloria: Dagău – Filip (73’ Marinescu), Iuga, Rosenblum, Nistor (cpt.) – Lazăr, Ciubotariu (57’ Bulza) – Daina (65’ Todoran), Călin, Gruiescu – Matiș (77’ Cocină). Rezerve neutilizate: Stănilă, Udrea și Obrad. Antrenor: Roland Nagy.

Au arbitrat: Marius Bădoiu (Craiova) – la centru, Andrei Pavel, Cristian Ciorbea (ambii din Brașov) – asistenți. Observatori: Cosmin Danciu (Hunedoara) și Marius Ștefan (Orăștie).

Rezultate Seria IV, Etapa a 5-a

CSC Dumbrăviţa - ACS Poli Timişoara          2-0

Şoimii Lipova - LPS Cetate Deva          1-1

U Craiova 1948 SA - Flacăra Horezu   1-0

CSC Ghiroda şi Giarmata Vii - Progresul Pecica   0-1

Viitorul Dăeşti - Fortuna Becicherecu Mic     2-2

Naţional Sebiş - Crişul Chişineu Criş    3-2

Gilortul Târgu Cărbuneşti - Gloria Lunca Teuz Cermei   1-5

ACSO Filiaşi - CS Hunedoara      1-2

Vizualizări: 644

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: