CSM Târgu Jiu a ajuns la trei victorii consecutive

Handbalistele Clubului Sportiv Municipal Târgu Jiu au ajuns la cea de-a treia victorie din campionatul Diviziei A şi împart locul I cu Dacia Mioveni după primele trei etape având maxim de puncte. La primul meci jucat la Sala Sporturilor aproximativ 1000 de suporteri le-au susţinut pe gorjencele antrenate de Liviu Andrieş care au învins  cu scorul de 26-21 (15-10) formaţia ACS Szekelyudvarhelyi Noi Kezilabda Klub din Odorheiu Secuiesc.

Pentru handbalistele de la CSM Târgu Jiu care au dominat clar meciul cu echipa din Odorheiu Secuiesc, victoria înregistrată în primul meci acasă putea să fie o una mai concludentă.  Antrenorul Liviu Andrieş este de părere că s-a văzut şi tracul primului meci acasă pentru handbalistele lui dar mai ales presiunea publicului de la Târgu Jiu: „S-a văzut tracului acestui prim meci acasă pentru unele dintre ele şi, în plus, să joci cu atâţia spectatori şi cu o asemenea atmosferă în sală, cred că s-a simţit exact la fel ca şi la junioarele III, fiind tracul de început de sezon şi acest prim meci acasă”.  Dar tinerele jucătoare ale lui Andrieş au trecut cu bine şi peste „botezul publicului”, un public care aproape a umplut Sala Sporturilor, care cu siguranţă în vechea sală nici nu ar fi avut loc. Mai mult, ajutaţi de galeria de tineri a echipei Pandurii, rămaşi la sală după meciul echipei de fotbal, dar şi de micuţele handbaliste de la echipa de junioare III a clubului, aceştia au creat o atmosferă de mare meci încă de la începutul jocului.

După  o scurtă prezentare a echipei handbalistele au trecut la treabă şi au făcut acelaşi lucru ca şi la meciurile precedente, au învins, e adevărat nu la un scor care să le permită şi un golaveraj de locul I, dar au în continuare maxim de puncte după primele trei etape, la fel ca şi Dacia Mioveni. Antrenorul Liviu Andrieş se declară mulţumit de jocul fetelor şi le-a şi felicitat după meci, dar deja se gândeşte la următorul pas al echipei şi la meciurile mai dificile care vor urma: „Da este o victorie pe care au muncit-o fetele, ne-o doream mult. Eu, în calculele mele, îmi propusesem ca în aceste trei meciuri de debut să obţinem trei victorii. Am reuşit împreună cu ele şi ţin să le felicit pe această cale pentru că au depus o muncă destul de grea dar s-a văzut că a dat roade. Suntem cu toţii bucuroşi pentru aceste rezultate dar trebuie să mergem mai departe şi să vedem care va fi următorul pas. Trebuie să o luăm pas cu pas, nu ne îmbătăm cu apă rece, pentru că, deocamdată, am jucat doar cu trei echipe pe care le ştiam şi ştiam că puteam să câştigăm. Au avut evoluţii bune şi eu sper în continuare într-o evoluţie bună a fetelor”.

Echipa CSM Târgu Jiu  va juca etapa viitoare cu CS Dacia Mioveni, formaţie care are de asemenea maxim de puncte după primele trei etape şi care, în această a treia etapă, a învins în deplasare pe CSU Târgovişte.

Vizualizări: 383

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: