Victorie pentru handbalistele CSM Târgu Jiu în faţa propriilor suporteri

Sala Sporturilor a fost aproape plină la primul meci al handbalistelor senioare de la CSM Târgu Jiu. Echipa clubului primăriei a reuşit o victorie la prima prezenţă în faţa propriilor suporteri învingând cu scorul de 26 – 21 formaţia ACS Szekelyudvarhelyi Noi Kezilabda Klub din Odorheiu Secuiesc.

Susţinute din tribună de un public entuziast, de galeria echipei Pandurii şi de mai micile lor colege de la echipele de junioare ale CSM, fetele de la echipa de handbal senioare a clubului târgujian au reuşit să câştige din nou în faţa unei formaţii mult mai experimentate, ACS Szekelyudvarhelyi Noi Kezilabda Klub din Odorheiu Secuiesc.  Handbalistele antrenate de Liviu Andrieş şi-au impus jocul din primele minute şi la pauză deja conduceau cu 15 – 10. Scorul întâlnirii a fost 26 – 21 şi la finalul jocului s-a bucurat alături de handbaliste şi primarul Marcel Romanescu, ajuns la ultima parte a meciului venind direct de la Craiova, unde a luat parte la întâlnirea cu preşedintele Klaus Iohanis. „26 – 21, scorul spune totul! O victorie după alta, o bucurie pe care echipa de handbal senioare a CSM ne-o oferă nouă, celor din Târgu Jiu. Sunt mândru de fetele noastre pe care le felicit din toată inima. Felicitări și lui Liviu Andrieș, un antrenor excepțional, dar și expertului sportiv Dan Ilieș. CSM se dovedește un club cu un potențial uriaș. Avem din nou spectacol sportiv de calitate la Târgu Jiu. Succes tuturor în competițiile viitoare”, a spus primarul după meci, mândru de echipa de senioare care s-a format la clubul din Târgu Jiu în doar câteva luni de activitate.

În urma acestui rezultat echipa de handbal senioare a CSM Târgu Jiu are maxim de puncte şi împarte prima poziţie în clasamentul Seriei D a Diviziei A cu Dacia Mioveni, una dintre formaţiile care au anunţat ca obiectiv promovarea în Liga Naţională.

Galerie foto


Vizualizări: 978

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: