Alina Butnariu de la Pandurii, din nou Campioană Națională

Sportiva clubului Pandurii Târgu Jiu, Alina Butnariu, a reuşit un nou titlu de campioană naţională de cros. Atleta pregătită la clubul târgujian de antrenorul emerit Ion Bură a câştigat proba de Alergare Montană 12 km, la crosul care a avut loc la Câmpulung Moldovenesc.

Una dintre cele mai bune sportive ale clubului Pandurii Târgu Jiu din acest an este Alina Butnariu, Atleta pregătită de antrenorul Ion Bură a câștigat un nou titlu de campioană națională, de această dată la cros, Alergare Montană 12 km, campionat  organizat sâmbătă 21 septembrie la Câmpulung Moldovenesc.

La startul etapei finale a Campionatului Național de alergare montană pe distanța scurtă s-au înscris 85 de sportivi care au concurat la seniori, tineret și juniori 1.

Pe lângă campioana Alina Butnariu au mai luat parte la aceste campionate şi alţi sportivi atleți de la clubul Pandurii Târgu Jiu  care s-au clasat pe podium cu echipele din care au făcut parte. Astfel, au mai câștigat un titlu de campioană națională cu echipa de tineret a CS Pandurii, Alina Butnariu, Mihaela Cioveie, Mihaela Cepoi şi Catinca Pătrașcu Dijmarescu. Având aceiaşi componenţă echipa a ocupat şi locul doi la senioare, devenind vicecampioană. De asemenea o altă sportivă a CS Pandurii s-a clasat pe locul trei obţinând medalia de bronz. Este vorba de Mihaela Cioveie, sportivă care este pregătită de antrenoarea Viorica Dima.

Competiția de la Câmpulung a fost organizată de către Federația Română de Atletism, cu sprijinul Primăriei Municipiului Câmpulung Moldovenesc, Consiliului Local și al clubului CSM Rarăul. Următorul concurs cu obiective de medalii al sportivilor clubului Pandurii va fi Campionatul Național de Maraton care va avea loc pe data de 13 octombrie, la București.

Vizualizări: 658

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: