Handbalistele CSM Târgu Jiu primesc "botezul publicului" la Sala Sporturilor

Sala Sporturilor din Târgu Jiu găzduieşte azi, cu începere de la ora 13:30, primul meci disputat pe teren propriu de handbalistele de la echipa de Divizia A a CSM. Fiind un meci important pentru handbaliste, conducerea clubului se aşteaptă la o sală plină, partida cu formaţia din Odoheiu Secuiesc disputându-se imediat după meciul de fotbal al echipei Pandurii.

Iubitorii de handbal au ocazia astăzi să le cunoască dar şi să le vadă la lucru pe handbalistele echipei locale de Divizia A, CSM Târgu Jiu. Cu ocazia meciului de la ora 13:30, programat la Sala Sporturilor, va avea loc şi prezentarea oficială a echipei care evoluează în acest sezon sub culorile clubului primăriei Târgu Jiu.

Echipa de senioare a clubului a avut un debut fantastic în acest prim sezon din istoria acestui club, câştigând ambele meciuri disputate în deplasare la Târgovişte şi Vâlcea.

Antrenorul handbalistelor este fosta glorie locală Liviu Andrieş, fost jucător de handbal dar şi fost antrenor al echipei locale masculine care a activat la clubul Energia dar şi a altor echipe din ţară. Acesta face un apel la iubitorii de handbal din Târgu Jiu să vină la primul meci acasă al elevelor sale pentru a le susţine şi încuraja: „Este primul meci al echipei CSM-ului la Târgu Jiu, şi cred că rezultatele pe care le-am obţinut până acum să aducă iubitorii de handbal la sala din Târgu Jiu. Sper să ne susţină în număr cât mai mare iar noi să ne ridicăm la nivelul aşteptărilor lor printr-un joc bun şi un rezultat la fel de bun care să ne menţină pe primul loc în Seria D a Diviziei A”.

Handbalistele senioare ale CSM Târgu Jiu se află pe locul I în Divizia A după primele două etape.

Galerie fotoVizualizări: 514

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: