Pandurii nu a intrat în ritm de competiţie

Gorjenii de la Pandurii nu par să îşi regăsească ritmul de competiţie necesar obţinerii de puncte. Elevii lui Adrian Bogoi nu au reuşit să ia nici un punct din primele trei etape, în care au întâlnit chiar două nou-promovate. E adevărat două echipe care au primit întăriri semnificative după promovare şi care se află acum pe podium.

 Pandurii încearcă în continuare să cristalizeze un lot, legitimează jucători şi caută soluţii de a suplini absenţele majore, dar fără să obţină rezultate. Echipa se comportă de parcă ar fi în continuare în perioada de pregătire, în fiecare săptămână mai apare un jucător nou pe foaia de joc şi oficialii clubului vorbesc la radio despre jucători aflaţi în probe.

Toate acestea arată că echipa nu are reacţie de competiţie, jucătorii se comportă ca şi cum ar fi tot în perioada de pregătire, şi cum nu sunt foarte multe soluţii pentru înlocuire, ştiu cu toţii că vor juca. Aşa se facă că, după trei etape, Pandurii nu are nici un punct în clasament şi abia în etapa a treia a reuşit să înscrie primul gol al sezonului prin tânărul Ovidiu Rasoveanu, jucător de doar 16 ani. Scorul partidei de la Reşiţa cu CSM a fost 3-1, după ce Pandurii au condus pe tabelă din primele minute.

Antrenorul Adrian Bogoi a apreciat prima repriză făcută de elevii săi şi a dat vina pentru eşec pe tinereţea jucătorilor şi inevitabil pe absenţele din lot. „Am reuşit să deschidem scorul şi am realizat o primă repriză acceptabilă, pot spune chiar bună. După ce am înscris, am primit golurile foarte simplu, pe câteva faze banale. În repriza a doua am încercat să venim cu un plus de pe banca de rezerve, dar jucătorii care au intrat nu au adus plusul de care aveam nevoie nici pe fază ofensivă, dar nici pe fază defensivă. Chiar în primul 11 am avut jucători care au venit de foarte puţin timp la echipă”, a spus tehnicianul care nu a uitat că jucătorii de bază precum Gheorghe, Ciobanu, Măicăneanu sau Şendroiu sunt la infirmerie: „Am avut probleme de lot la meciurile care au trecut dar şi la acest meci ne-au lipsit câţiva jucători. Cinci jucători sunt indisponibili la echipa noastră.. Felicit Reşiţa pentru promovare în primul rând şi pentru acest început bun de campionat dar sperăm că ne vom redresa, chiar dacă lotul nostru este foarte tânăr”.

Soluţii ar fi pentru înlocuirea celor absenţi dar, deocamdată, nu au putut fi perfectate toate transferurile pentru acest sezon.

Galerie foto


Vizualizări: 689

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: