Gilortul şi Unirea Cruşeţ se luptă pentru Supercupa Gorjului

Meciul din Supercupa Gorjului, care va aduce faţă în faţă campioana judeţului din acest an şi câştigătoarea fazei judeţene a Cupei României, a fost programat de AJF pentru duminică, cu începere de la ora 11:00. Pe terenul de la Scoarţa se vor întâlni, în ultimul meci oficial programat înainte de startul unui nou sezon, Gilortul Cărbuneşti şi Unirea Cruşeţ.

Comitetul Executiv al AJF Gorj a hotărât în această săptămână să programeze ultimul meci al sezonului trecut, Supercupa Gorjului, pentru duminică, 18 august 2019, cu începere de la ora 11:00, pe stadionul de la Scoarța.

Gilortul Târgu Cărbunești a fost campioana judeţului în acest an, iar Unirea Crușeț a câştigat cupa în faţa celor de la Petrolul Ţicleni. Cele două echipe au ocazia să își facă încălzirea pentru noul sezon într-un meci în care îşi vor disputa ultimul trofeu al sezonului 2018 - 2019, Supercupa Gorjului.

Dacă cei de la Unirea Cruşeţ mai au de aşteptat până la debutul noului sezon, Gilortul mai are doar o săptămână până la startul sezonului în Liga 3, competiție în care va debuta peste o săptămână, pe teren propriu, în compania formației ACSO Filiași.

Vizualizări: 875

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: