Pandurii rămâne fără căpitan

Preşedintele CS Pandurii, Narcis Răducan, a declarat că Paul Anton este de acum jucătorul lui Dinamo. Căpitanul de la Pandurii ajunsese la Pandurii II, deoarece l-a supărat pe antrenorul Edi Iordănescu pentru că a refuzat toate ofertele venite. La meciul din Cupa Ligii, din 10 septembrie, Anton va fi în echipa adversarei.

Dinamo l-a transferat în ultima zi de mercato pe pandurul Paul Anton. Căpitanul echipei a ratat vara aceasta două transferuri, unul la o echipă din Rusia şi altul la Steaua, astfel că antrenorul Edi Iordănescu hotărâse trimiterea acestuia la Pandurii II. "Este un sfârşit de ciclu pentru jucător, care îşi dorea foarte mult o schimbare. Vom fi coproprietari asupra drepturilor federative şi consider că mutarea este benefică, atât pentru jucător, cât şi pentru club", a declarat Narcis Răducan pentru Digi Sport.

În aceeaşi zi, impresarul Lucian Marinescu îi lua apărarea lui Paul Anton, jucătorul trimis de Pandurii la echipa a doua pentru că au picat transferurile la Steaua şi Dinamo. Marinescu a declarat pentru DigiSport că jucătorul acceptase condiţiile propuse de Dinamo, dar cluburile nu s-au înţeles. În privinţa transferului la Steaua, situaţia este diferită, cluburile se înţeleseseră, dar jucătorul a pus unele condiţii, la care clubul lui Becali nu a făcut o contraofertă. Paul Anton dorea 15.000 de euro salariu, la care să se adauge 2.000 de euro în fiecare sezon.

Vizualizări: 147

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: