Iordănescu, discuţii finale cu şefii de la Pandurii

Edi Iordănescu a negociat timp de două săptămâni cu CS Universitatea Craiova, dar cele două părți nu au ajuns la o înțelegere. Acesta este în continuare dorit la Târgu Jiu, numai că Pandurii a rămas fără bani şi fără jucătorii care şi-au depus memorii pentru a deveni liberi de contract.
Antrenorului îi expiră peste o săptămână contractul cu Pandurii, dar președintele spune că i s-ar părea normal ca tehnicianul care a dus echipa în cupele europene să își continue munca. "Edi Iordănescu a prezentat câteva doleanțe în fața conducătorilor. În zilele următoare, vom avea discuția finală cu cei din Adunarea Generală. Atât eu, cât și Edi ne dorim să rămânem la Pandurii. E normal ca antrenorul care a calificat echipa în cupele europene să continue munca la club și nu se pune problema ca măcar să ne gândim să negociem cu un alt antrenor", a declarat Narcis Răducan, în exclusivitate pentru Digi Sport.
Un semn important că cele două părți vor continua colaborarea este faptul că tehnicianul nu și-a găsit un alt angajament, iar clubul nu își caută un nou antrenor. "Le-am zis jucătorilor că, dacă se rezolvă lucrurile, eu voi prelungi. Dacă nu se vor rezolva problemele financiare și jucătorii vor depune memorii să devină liberi, voi pleca și eu”, spunea Edi Iordănescu, la finalul lunii mai.
Presa sportivă scrie însă că Iordănescu a decis marţi să nu îşi mai prelungească înţelegerea cu Pandurii. “Am refuzat, oficial, propunerea de prelungire pentru că foarte mulţi jucători importanţi şi-au depus memorii pentru a deveni liberi de contract şi din cauza faptului că până la acest moment nu s-a putut asigura un buget minim pentru activitatea în sezonul următor”, le-a spus Iordănescu apropiaţilor acestuia, potrivit gsp.ro.
Iordănescu ar fi dorit de Dinamo. Acesta a negociat şi cu CS Universitatea Craiova, dar nu s-a ajuns la semnătură din cauza unei clauze de reziliere pe care tehnicianul a încercat să o treacă în contract, pentru a-i asigura liniștea pe banca alb-albaștrilor. (A.A.)

Vizualizări: 755

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: