Pandurii s-a bătut singură în meciul cu Luceafărul

Echipa patronată de Nicolae Sarcină la Oradea a reușit miercuri să învingă fără drept de apel Pandurii Târgu Jiu, omul de afaceri fiind prezent în tribună pentru a urmări meciul. Prezent a fost și Marin Condescu, dar la finalul celor 90 de minute acesta nu a avut motive de bucurie, mai ales că echipa pe care spera să o revadă în Liga I de anul viitor este acum pe loc retrogradabil de Liga a III-a.

Luceafărul s-a impus în fața Pandurilor cu scorul de 3-1, primul gol fiind marcat extrem de repede. În minutul 4, gazdele aveau deja primul gol marcat, după ce un debutant, Da Luz Bruno Ricardo Rocha, a trimis plasat, din unghi, la colțul opus, și l-a învins repede pe Răzvan Stanca.

Replica Pandurilor nu s-a lăsat mult așteptată, iar în minutele 5 și 6 Dănăricu a reușit să rateze de două ori, portarul bihorenilor, Georgios Gakos, fiind într-o formă de zile mari. În minutul 7, Ciprian Rus a ratat o lovitură de la 11 metri, gorjenii reușind să egaleze totuși în minutul 28 printr-un gol al lui Dodoi. Noul antrenor al Pandurilor, Adrian Bogoi, putea spera în acele momente la un debut bun pe banca tehnică a gorjenilor, dar ce a urmat a trimis echipa pe locul 16 în clasament, cu 16 puncte din fix 16 etape. 

La trei minute după golul lui Dodoi, gorjenii au faultat în careu, iar Stanca a reușit într-o primă fază să apere și el lovitura de la 11 metri. Nici un coleg nu a sărit însă după mingea respinsă de el, iar bihorenii au marcat prin Antohi.

În repriza a doua, gazdele au mai înscris încă o dată, în minutul 65 Vali Rusu reușind să ducă scorul la 3-1. De aici încolo meciul a fost jucat, iar gorjenii au pierdut lamentabil, ajungând să fie vecini acum în clasament chiar cu Luceafărul, care ocupă poziția a 17-a.

„Sper să rupem blestemul eşecurilor”

Marin Condescu a recunoscut la finalul meciului că nu reușește să înțeleagă ce s-a întâmplat cu jucătorii de au pierdut un meci pe care, cel puțin în prima parte, păreau să îl aibă în mână. „Și acum, după ce s-a terminat partida, dacă ar fi penalti, tot pe Rus l-aș lăsa să șuteze pentru că nu cred că el ar putea rata. De asta e frumos fotbalul, dar uite că pierdem puncte în clasament. Sper să ne revenim până sâmbătă și să reușim pe terenul de la Motru să rupem blestemul eșecurilor pe teren propriu”, a spus Condescu, Pandurii urmând să joace sâmbătă „acasă” cu Ripensia Timișoara. De altfel, miercuri seara Ripensia a jucat pe teren propriu cu adversarii de la UTA Arad, după partida de la Oradea Marin Condescu făcând și el deplasarea spre Timișoara pentru a urmări pe viu meciul respectiv.

Rezultate: FC Argeş - CS Afumaţi  2-1; Dacia Unirea Brăila - Dunărea Călăraşi  1-1; Chindia Târgovişte - FC Baloteşti 4-1; Academica Clinceni - CS Mioveni  3-1; Foresta Suceava - ASU Politehnica Timişoara  2-2; Metaloglobus - Hermannstadt  0-3; Sportul Snagov - Ştiinţa Miroslava  1-0; ASA Târgu Mureş - Olimpia Satu Mare  4-2; Ripensia Timişoara - UTA Arad 1-1.

Vizualizări: 1,099

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: