Pandurii s-a luptat cu Pâncota pentru calificarea în optimi

Pandurii se întorc victorioşi acasă, după scorul de 2-1 din meciul cu Pâncota, dar cu probleme. Pandurii s-a calificat în optimile Cupei României. Echipa antrenată de Petre Grigoraş a deschis scorul în minutul 22 şi surprinzător, sau nu, jucătorii de la Pâncota, o echipă din Liga II-a, au înscris în poarta lui Gliwa.

Pandurii a înscris în minutul 22 prin slovenul Nejc Mevlja, care a reluat cu capul în poarta celor de la Şoimii după o centrare a lui Dan Nistor. Mevlja a debutat la acest meci. În minutul 31 scorul a fost egalat de gazde, după un şut din interiorul careului al lui Băd după o respingere a lui Gliwa la şutul lui Alin Mihai. În minutul 85 Pandurii a preluat conducerea prin Cornel Predescu, mijlocaşul marcând cu un şut din afara careului!

„Final de meci la Pâncota. Pandurii a reuşit să câştige, până la urmă, cu 2 – 1, un scor totuşi mincinos faţă de ocaziile pe care le-a avut Pâncota în acest meci. Şoimii a ratat cât pentru trei partide, ocazii incredibile şi, până la urmă, s-a văzut învinsă de un gol norocos al gorjenilor“, scriau jurnaliştii arădeni, supăraţi că echipa lor a fost învinsă. Meciurile din optimi vor fi stabilite în urma unei trageri la sorţi.

Pandurii: Gliwa – Buleică, Elton da Silva, Mevlja, Momcilovic – Iorga, C. Predescu, Nistor, Shalaj – M. Roman, Matulevicius

Şoimii: Paşcalău – Maghici, Cruşoveanu, Lung, Siminic – Polgar, Issa, Cuedan, Dubeştean – Băd, Mihai

Arbitru: Florin Mihai Marcu (Oradea); Asistenţi: Iulius-Radu Timar (Marghita) şi Petru Marian Gaşpar (Timişoara).

Vizualizări: 152

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: