Pandurii s-au despărţit de sârbii Basara şi Ribic

Pandurii continuă seria meciurilor de verificare pe care le susţin în Austria dar şi pregătirea fizică în aceeaşi formulă în care au plecat din ţară. Atacantul sârb aflat în probe, Vladimir Ribic, a părăsit de ieri cantonamentul echipei antrenorul Sorin Cârţu luând decizia de a renunţa să-l mai testeze după ce s-a convins că nu era ceea ce îi trebuie la echipă. Tot ieri a plecat din cantonament şi mijlocaşul Marko Basara care s-a accidentat la meciul cu Austria Karnten II şi nu se mai putea antrena din cauza unei rupturi musculare. 
Preşedintele Marin Condescu care se află cu echipa în Austria a declarat că nu se pot trage concluzii după cele trei meciuri amicale disputate, mai ales că antrenorul Sorin Cârţu a folosit de fiecare dată toţi jucătorii pe care îi are la dispoziţie: „Sunt doar meciuri amicale acum şi nu ne putem face o idee pentru că echipa e la începutul pregătirii. Nu cred că sunt relevante aceste jocuri. Nu e încă timpul de tras concluzii acum pentru că e destul timp de pregătire. E bine însă că jucătorii au arătat până acum că au poftă de gol şi au reuşit să înscrie.” Pandurii au jucat până acum în ţară cu Internaţional Piteşti, în Ungaria cu Ujpest Budapesta şi în Austria cu Austria Karnten II, înscriind în total 13 goluri în amicalele de până acum. Aseară echipa din Târgu Jiu a avut programat cel de-al doilea amical din acest stagiu cu cehii de la Dynamo Ceske Budejovice.  
 În ceea ce priveşte achiziţiile, preşedintele clubului a precizat că nu mai doreşte alţi jucători la probe în acest stagiu şi că nici nu vor mai fi perfectate alte transferuri: „Nu mai vin alţi jucători, eu cred că sunt destui pentru stagiul din Austria acum. Nu ne mai trebuie atacanţi, eu am văzut că avem şi au mers chiar foarte bine. E adevărat că nu sunt concludente meciurile acestea amicale dar e clar că sunt câteva grupuri care se înţeleg bine, cum a fost Arrieta sau Raskovic cu Tilincă.” Preşedintele l-a remarcat şi pe mai tânărul Dedu care a revenit de la CSM Vâlcea: „Dedu e o soluţie pentru echipă ca şi toţi ceilalţi pe care i-am ţinut la echipă până acum dar antrenorii care au fost nu i-au dorit. Noi i-am împrumutat pe la alte echipe. Dedu de când a venit la noi eu cred că era o soluţie dar depinde şi dacă îl vede antrenorul la fel ca noi.”
În ceea ce-l priveşte pe sârbul aflat în probe, Vladimir Ribic, acesta a plecat ieri din cantonamentul echipei, după ce antrenorul Sorin Cârţu a decis că nu se va baza pe el în viitorul sezon pentru că nu are calităţile pe care le doreşte la un jucător ofensiv. Acesta a declarat că are deja o ofertă de la turcii de la Antalya Spor, plecând în Serbia şi apoi urmând să meargă direct în Turcia. 
Odată cu Ribic a părăsit cantonamentul echipei şi Marko Basdara, mijlocaşul aflat în tratative cu Pandurii care urmează acum un tratament de recuperare la Belgrad şi va reveni la Târgu Jiu după ce se va reface după ruptura musculară suferită la meciul cu austriecii. 


Pandurii n-au probleme cu ANAF

Preşedintele Marin Condescu a declarat că nu există nici un fel de problemă la Pandurii din punctul de vedere al controalelor iniţiate de ANAF, având probleme mai mari cluburile mari din România care în ultimi ani n-au mai fost controlate. 
„Nu avem noi treabă acum cu cluburile care au probleme, la noi nu sunt probleme, pentru că la noi a fost controlul de la ANAF şi cred că au şi finalizat controlul, deci totul e în regulă. Nu cred că e nici un fel de problemă şi nu ne luam după nişte lucruri care au fost aruncate la întâmplare. Că se fac aceste controale e bine pentru că sunt cluburi care nu au fost controlate din anul 2003. Nu discut de cluburile vizate, dar s-au controlat acum actele din ani 2004-2006” a precizat preşedintele pandurilor. 




Vizualizări: 119

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: