Pandurii se pregătesc de duelul special cu Grigoraş !

Pandurii se pregatesc de un duel special cu fostul antrenor, Petre Grigoraş. Nistor şi colegii săi merg duminică la Galaţi cu gândul la cel puţin un egal. Locul pe podium nu poate fi pierdut, chiar şi în cazul unui eşec. Pustai vrea să testeze tăria mentală a lui Alex Grigoraş.

Pandurii se înfruntă extrem de repede cu fostul tehnician, Petre Grigoraş. Acesta va debuta oficial pe banca Oţelului chiar la meciul de duminică cu Pandurii!

Oţelul Galaţi – Pandurii Târgu Jiu, duminică ora 18, în direct pe DigiSport

Oţelul: Grahovac – Cojoc, Costin, Sârghi, Ljubinkovic – Benga, Neagu, Iorga – Astafei, Paraschiv, Stromajer.    Antrenor: Petre Grigoraş

Pandurii: Mingote – Unguruşan, Viera, Rada, Vlad – Anton, Nistor – Răduţ, Voiculeţ, Nicoară – Matulevicius.         Antrenor: Cristi Pustai

Cu „juniorul” la atac !

Pustai nu-l va menaja pe „juniorul” Alex Grigoraş, chiar dacă duminică se va afla faţă în faţa cu tatăl său. Grigoraş cel mic a jucat până acum pe finalul meciurilor cu Ceahlăul şi Vaslui.  „Am toată încrederea în Alex, poate fi chiar o soluţie de titular. A intrat bine la Piatra Neamţ, a jucat mai puţin cu Vaslui. Am toată încrederea în jucătorii pe care îi antrenez. El poate va avea evoluţii mai bune pentru că nu va mai avea acel trac că tatăl său îi este antrenor”, spune Pustai care îl foloseşte neaşteptat de mult pe Alex după plecarea tatălui său de la Pandurii.

Oţelul, greu de spart

Pustai e pregătit de duelul cu Grigoraş, fostul antrenor al Pandurilor din ultimii 2 ani. Pustai ştie că Grigoraş îi cunoaşte foarte bine pe Voiculeţ şi compania, iar asta va fi un dezavantaj. Grigoraş va debuta oficial pe banca Oţelului chiar la meciul cu Pandurii! „Cel mai mult îmi doresc să vă bat pe voi, apoi puteţi câştiga tot până la final”, a declarat Grigoraş înaintea duelului cu fosta sa echipă. „Ei au câştigat la Cluj, victorie importantă pentru ei. Oţelul este o echipă într-o parte de mijloc a clasamentului. Zona periculoasă începe de la 20 de puncte în jos. Cu 2-3 rezultate bune ieşi din acea zonă. Oţelul ca şi echipă, este o fostă campioană a ţării noastre, anul acesta a avut o evoluţie mai slabă dar are în componenţă jucători buni, şi-au propus pentru la anul un obiectiv mai îndrăzneţ. Antrenorul Petre Grigoraş îl ştiţi foarte bine şi cunoaşte această echipă, dar meciul se joacă pe teren”, mai declară antrenorul pandurilor înaintea duelului de duminică.

Vizualizări: 140

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: