Universitatea Craiova deschide play-off-ul Ligii 1

Marinos Ouzounidis aşteaptă pragmatism de la jucătorii săi în meciurile din acest play-off. Tehnicianul spune că e nevoie să fii cinic în această parte a competiţiei iar prima ocazie să arate acest lucru o vor avea oltenii sâmbătă, în meciul cu Sepsi, programat de la ora 20:30.  

Antrenorul oltenilor, grecul Marinos Ouzounidis, speră ca elevii săi să fie pragmatici şi să speculeze orice şansă de a marca în ultima parte a sezonului, aşa cum au reuşit în meciul din Cupa României, cu Viitorul Târgu Jiu.

Tehnicianul elen crede că va fi un joc foarte greu cu Sepsi şi că ar fi foarte important un succes la debutul play-off-ului. „Mă aştept la un meci greu, Sepsi este o echipă bună, atletică, bine organizată, aşa că va fi dificil pentru noi, trebuie să muncim serios pe teren, să dăm tot ce avem mai bun pentru a putea câştiga acest joc. Trebuie să avem răbdare, să speculăm spaţiile, să jucăm rapid, cel mai important pentru mine este să continuăm să ne facem jocul, să jucăm în stilul nostru. Vom vedea ce şanse de gol ne vom crea şi dacă le vom specula, fiindcă trebuie să fii mai cinic în această perioadă a competiţiei. Important este să începem cu dreptul. Toţi adversarii sunt dificili, putem pierde toate meciurile sau le putem câştiga pe toate, dar trebuie să le luăm pe rând. Nu pot spune însă că vor fi meciuri mai uşoare sau mai grele în acest play-off, fiindcă toate echipele sunt valoroase, aşa că nu contează ordinea în care joci, programul pe care îl ai”, a declarat Marinos Ouzounidis.

În primul meci din play-off-ul acestei ediţii a Ligii I, Universitatea Craiova întâlneşte Sepsi OSK, sâmbătă, de la ora 20.30, pe arena „Ion Oblemenco”.

Vizualizări: 786

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: