Universitatea Craiova - ACS Viitorul Târgu Jiu va fi în direct la Tv

ACS Viitorul Târgu Jiu va juca miercuri seară, de la ora 19:00 în semifinalele Cupei României. cu Universitatea Craiova, meciul fiind televizat de Digi Sport. Antrenorul Cristian Lupuţ speră într-o evoluţie bună a echipei sale şi spune că în Cupa României s-au mai văzut şi surprize.

ACS Viitorul Târgu Jiu a reuşit performanţa de a se califica în semifinalele Cupei României, fiind a doua echipă care reuşeşte să ajungă în această fază, după ce Pandurii Târgu Jiu era eliminată de Rapid din semifinale în anul 2007, Pandurii evoluând atunci în Liga 1.

Acum echipa lui Cristian Lupuţ vine după două eşecuri consecutive în campionat, acolo unde nu mai poate spera la nici o performanţă, fiind într-o grupă de retrogradare după ce a ratat play-off-ul. În aceste condiţii o calificare în finala Cupei României ar fi una senzaţională dar antrenorul Lupuţ consideră deja o mare performanţă faza în care a ajuns echipa. „Este o super-performanță că suntem aici. E meritul lor, dar mulți dintre jucătorii pe care îi avem în componența lotului vor trebui să demonstreze că merită să fie la nivel de Liga 1. O să mă bazez pe ambiția lor, pe dăruire, pe autodepășire în unele momente. Sper să facem un joc foarte bun”, a declarat antrenorul Viitorului care gândeşte deja la obiectivul viitor când spune Liga 1, pentru că acum echipa sa este tot în Liga 2.

Şi pentru că joacă în competiţia surprizelor sau KO, Lupuţ nu exclude nici varianta unui rezultat surpriză: „Pentru noi ar fi ceva extraordinar să ne calificăm, dar trebuie să luăm lucrurile ca atare. Întâlnim totuși Universitatea Craiova, o echipă foarte bună, cu un antrenor foarte bun. Trebuie să fim modești, dar să ne axăm și pe zicala ,,Buturuga mică răstoarnă carul mare”. La fotbal, și mai ales în Cupa României, s-au văzut multe surprize, iar noi ne jucăm șansa”.

ACS Viitorul a fost învinsă în primele două etape din play-out-ul Ligii 2 de Gloria Buzău și Unirea Slobozia, două dintre echipele aflate în luptă directă pentru evitarea retrogradării, ACS Viitorul neavând griji în acest sens graţie celor 32 de puncte acumulate cu Flavius Stoican pe bancă.

Vizualizări: 765

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: