Pandurii Târgu Jiu, pe locul 1 în clasamentul cluburilor la Naționalele de tineret

Pugiliștii clubului Pandurii Târgu Jiu au făcut senzație la Campionatele Naționale de Box pentru tineret și seniori care s-au desfășurat la Bălești. În clasamentul pe medalii CS Pandurii Târgu Jiu se află pe locul I la tineret cu patru medalii, dintre care trei de aur, alte două medalii fiind câștigate la seniori.

Clubul Pandurii Târgu Jiu a reușit, prin sportivii care au urcat în ring la Bălești, să ia șase medalii la Campionatele Naționale de Box pentru tineret și seniori. Competiția s-a desfășurat la sala de sport din Ceauru, la întrecerile finale ale acestor campionate luând parte sportivi de la mai multe cluburi din Gorj, cei mai mulți medaliați în finalele de sâmbătă  fiind sportivii clubului Pandurii. Antrenorul Doru Neamțu a anunțat că Pandurii Târgu Jiu pregătiți de antrenorii Doru Neamțu și Ionuț Neamțu au reușit să ia trei titluri de campioni la întrecerile de la tineret, unde clubul târgujian e pe locul I la numărul de medalii. „Pandurii Târgu Jiu face senzație la Campionatul Național de Tineret desfășurat la Bălești. Sportivi antrenați de Doru Neamțu și Ionuț Neamțu au câștigat 3 medalii de aur și una de argint. Cu aceste rezultate CS Pandurii Târgu Jiu ocupă locul 1 în clasamentul cluburilor. Mulțumim Domnului Director Mihai Prunariu pentru sprijin și încrederea acordată”, a precizat antrenorul Doru Neamțu.

Medaliile de aur au fost câștigate la categoria 48 kg  de Bucur Antonio, la categoria 54 kg  de Palapuic Saly și la categoria 80 kg  de Teodosescu Angelo. Tot la tineret a urcat pe podium la categoria 86 kg sportivul Bobu Doru care a câștigat medalia de argint.

La întrecerile seniorilor sportivii de la Pandurii au obținut două medalii de argint la categoria 63,5 kg prin Rădulică Radu și la categoria 67 kg prin Pobirci Ciprian.

Vizualizări: 536

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: