lsvan Kovacs a încasat o sumă uriașă ca arbitru de rezervă la Mondial

Arbitrul român Istvan Kovacs, component al lotului de arbitri de la Campionatul Mondial din Qatar, a fost trimis acasă înainte de faza sferturilor de finală. Acesta nu a arbitrat nici un meci pe teren, fiind doar rezervă până în optimi.

Arbitrul român din Carei a fost rezervă în opt dintre partidele de la Cupa Mondială, dintre care una în faza optimilor de finală. Cu două zile înainte de startul fazei sferturilor de finală însă Istvan Kovacs a fost trimis acasă

Pe lista arbitrilor trimiși acasă înainte de faza sferturilor de finală se află și asistenții Mihai Artene și Vasile Marinescu.

Chiar dacă nu a avut satisfacția de a intra pe teren să arbitreze, Kovacs a câștigat o sumă destul de mare din postura de rezervă la Mondial. „Românul are asigurată suma de 70.000 de dolari pentru participarea la Campionatul Mondial. Pe lângă această sumă, Istvan Kovacs a câștigat 2.500 de dolari pe partidă în calitate de arbitru de rezervă. Acesta a fost delegat la șapte partide în faza grupelor și la un meci în faza optimilor de finală, ceea ce înseamnă 20.000 de dolari”, a informat ProSport.

Vizualizări: 1,173

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: