Au condus aproape tot meciul dar au pierdut nemeritat pe final

Baschetbaliștii de la CSM Târgu Jiu au pierdut joi meciul cu CSU Sibiu, scor 74-77. Eșecul e greu de înțeles pentru că, la pauză echipa pregătită de Porter Troupe şi Claudiu Alionescu a avut un avans de 19 puncte pe tabelă, scor 44-25.

Meciul din etapa a 9-a a Conferinţei A din Liga Naţională dintre CSM Târgu Jiu și CSU Sibiu se îndrepta spre o primă victorie a gazdelor care au condus constant pe tabelă încă din primele minte de joc.

Cu o situaţie grea în clasament, CSM Târgu Jiu avea nevoie de o primă victorie, mai ales că sute de suporteri gorjeni au venit la sală pentru a fi alături de baschetbalişti. Jucătorii pregătiți de Porter Troupe şi Claudiu Alionescu au fost foarte aproape de a reuşi o victorie după ce au condus pe tabelă mai bine de 35 de minute, în timp ce Sibiul a fost în avantaj puţin peste 2 minute, pe finalul meciului. 

Cele două reprize au fost diametral opuse, gorjenii reușind o primă repriză excelentă, în care au prestat un joc exact, atât în plan ofensiv, cât şi în plan defensiv. Scorul a fost 19-15 după primul sfert iar în sfertul doi, gruparea gorjeană s-a dezlănţuit şi şi-a dominat adversarul la toate capitolele, câștigând din nou cu scorul de 25-10. CSM Târgu Jiu a intrat la vestiare cu un 44-25 pe tabelă. Oaspeţii şi-au adjudecat sfertul 3 cu 25-13 iar CSM Târgu Jiu a intrat însă în decisiv cu un +7 pe tabelă, scor 57-50. În afertul patru gorjenii s-au menţinut în avantaj până aproape de finalul partidei, datorită avantajului obţinut în prima parte a meciului. Coşmarul din sfertul patru din meciul de la Craiova a revenit însă și în finalul confruntării cu Sibiu. Oaspeţii au reuşit pe final să preia conducerea şi meciul s-a terminat cu victoria oaspeților, scor 74-77.

Vizualizări: 712

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: