Rezultate și program CM Qatar: Două semifinaliste au fost decise la penalty-uri

Meciul dintre Olanda și Argentina s-a încheiat la egalitate după 120 de minute de joc, scor 2-2, iar după loviturile de departajare scorul final a fost 3-4. Și în celălalt meci al zilei de vineri scorul a fost egal și semifinalista Croația a fost decisă tot în urma loviturilor de la 11 m.

Argentina s-a calificat în semifinalele Campionatului Mondial din Qatar, după ce a învins-o pe Olanda la loviturile de departajare, scor 4-3, după 2-2 în 120 de minute. Selecționata „Pumelor” se va duela în semifinalele Campionatului Mondial din Qatar cu Croația, echipă care a eliminat-o pe Brazilia.

Echipa națională a Braziliei a pierdut duelul cu Croația din sferturile de finală ale Campionatului Mondial din Qatar. Timpul regulamentar s-a încheiat la egalitate, scor 0-0, iar în reprizele de prelungiri au marcat ambele selecționate. Partida a ajuns la loviturile de departajare, iar Croația nu a ratat deloc și s-a calificat în semifinalele Campionatului Mondial din Qatar.

Imediat după finalul meciului cu Croația, Neymar a făcut un anunț îngrijorător pentru suporterii naționalei Braziliei. Vedeta lui PSG a lăsat să se înțeleagă că se retrage din naționala Braziliei.

Program sferturile Cupei Mondiale:

    Sâmbătă, 10 decembrie: Maroc – Portugalia (17:00)

    Sâmbătă, 10 decembrie: Anglia – Franța (21:00)

Vizualizări: 463

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: