Meci important în Bănie pentru CSM Târgu Jiu

Handbalistele de la CSM Târgu Jiu se deplasează duminică la Craiova pentru o nouă confruntare din Liga Florilor. De la ora 18.00 este programat meciul dintre SCM U Craiova şi CSM Târgu Jiu, meci din etapa a 9-a din Liga Florilor. 

Partida din Bănie vine la doar patru zile distanţă după meciul pe care CSM Târgu Jiu l-a disputat pe teren propriu cu SCM Râmnicu Vâlcea, şi pe care formaţia gorjeană l-a pierdut la limită, deşi a condus aproape tot meciul.

Echipa a revenit imediat la antrenamente după  ultimul meci iar staff-ul grupării gorjene încearcă să le recupereze fizic şi să le capaciteze din punct de vedere mental pe jucătoare pentru partida extrem de importantă de la finalul acestei săptămâni, de la Craiova. ”Va fi un alt meci, cu o altă încărcătură, poate mult mai mare decât a fost cu Vâlcea, pentru că ambele echipe sunt în partea de jos a clasamentului. Dacă vom aborda meciul cu o apărare cum a fost în meciul cu Vâlcea, sigur le punem probleme celor de la Craiova”, a declarat antrenorul Liviu Andrieş, care a prefaţat astfel confruntarea din Bănie.

Două dintre jucătoarele de bază ale grupării gorjene, Alexandra Gavrilă şi Katarina Pavlovic, au probleme medicale înaintea acestui meci.  Liviu Andrieş speră ca cele două jucătoare să fie recuperate până la ora jocului cu SCM U Craiova.

Vizualizări: 380

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: