Eliminare șocantă a Braziliei de la Cupa Mondială

Marea surpriză a sferturilor de finală este Croația, echipă care a reușit să elimine Brazilia, una dintre favoritele la câștigarea turneului final. Scorul meciului Croaţia – Brazilia a fost 1-1 în timpul regulamentar de joc și 4-2, după loviturile de departajare.

Șoc la turneul final al Cupei Mondiale chiar din prima zi a sferturilor de finală. Brazilia a fost eliminată de Croația iar  europenii merg mai departe în semifinale. Scorul a fost egal, 1-1 la finalul celor 120 de minute și apoi s-au executat penalty-uri, scorul final fiind 4-2 la loviturile de departajare.

Brazilia a ratat prin Rodrygo și Mariqunhos, în timp ce pentru Croația au înscris de la punctul cu var Vlasic, Lovro Majer, Modric și Orsic, iar „Selecao” a fost trimisă acasă. La finalul meciului din sferturile de finală ale Campionatului Mondial din Qatar, Neymar, starul echipei naționale a Braziliei, a fost surprins distrus de durere. Fotbalistul lui PSG nu a reușit să execute lovitura de departajare, însă a fost distrus de eliminarea Braziliei de la Campionatul Mondial din Qatar. Acesta a fost surprins plângând în mijlocul terenului, iar Dani Alves și Thiago Silva au încercat să-l consoleze.

Galerie foto



Vizualizări: 608

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: