Care sunt noile ținte ale Universității Craiova

Patronul oltenilor vrea să întărească Universitatea în perioada următoare. Mihai Rotaru e decis să bage mâna adânc în buzunar pentru a întări echipa în perioada de iarnă.

Universitatea Craiova nu e sigură de locul în play-off și trece printr-o criză evidentă. Oltenii au câștigat ultima dată în urmă cu o lună, au urmat 5 partide oficiale fără succes, 3 remize și două înfrângeri. În plus, accidentarea lui Bancu a lăsat un gol evident în echipă. 

Rotaru a pus ochii pe Meleke și Țicu, dar al doilea cu șanse mici de a ajunge în Bănie. Ultimul intrat pe lista patronului Craiovei este un alt jucător de la Petrolul. Este vorba despre brazilianul Jair, unul dintre cei mai constanți fotbaliști ai găzarilor, a informat ProSport. Adus de la HJK Helsinki din Finlanda, mijlocașul central de două ori campion în țara celor 1000 de lacuri o va costa în jur de 250.000 de euro pe Craiova, care poate profita și de problemele financiare de la clubul ploieștean. 

Meleke și Jair sunt principalele ținte ale lui Rotaru în acest moment, transferuri pe care vrea să le realizeze până la 1 ianuarie, imediat după ce se termina ultima rundă din acest an.

Oferta oltenilor pentru Meleke este de 300.000 de euro, însă Voluntariul solicită 500.000 de euro în schimbul lui Ulrich. Dacă tratativele nu se încheie cu succes, pe fir are toate șansele să intre și FCSB. 

Vizualizări: 4,078

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: