Pandurii, trei puncte la Steaua

Pandurii a învins Steaua în deplasare cu 2-1 (2-1), într-un meci disputat la Ploieşti, în care de la gruparea bucureşteană au fost eliminaţi doi jucători şi de la oaspeţi unul, iar Cosmin Băcilă s-a accidentat grav.

Golurile învingătorilor au fost marcate de Voiculeţ '9 şi Pintilii '20 (penalti). Pentru Steaua a înscris Rusescu, în minutul 3.

1-0: Cursă pe partea stângă a lui Mihai Costea, care centrează pentru Rusescu, iar acesta şutează la colţul lung, de la 12-13 metri;

1-1: Acţiune personală a lui Voiculeţ de la 28 de metri, jucătorul echipei Pandurii trece de stelişti, ajunge faţă în faţă cu portarul Tătăruşanu şi strecoară mingea sub el;

1-2: Centralul Istvan Kovacs acordă penalti pentru Pandurii după un henţ în careu al lui Latovlevici, care este eliminat. Lovitura de la 11 metri este transformată de Pintilii.

Portarul Stelei, Ciprian Tătăruşanu, a ieşit de pe teren în minutul 44, accidentat, după ce a călcat greşit la o minge înaltă. El a fost înlocuit cu Stanca.

În minutul 87, de la Steaua a fost eliminat şi Gardoş, pentru un fault dur la Cosmin Băcilă, care se pare că a suferit o fractură la piciorul stâng.

Oaspeţii au avut şi ei un jucător eliminat, pe Pintilii, în minutul 90+13, pentru un fault la Brandan.

Tehnicianul formaţiei Pandurii, Petre Grigoraş, a fost trimis în tribună pentru proteste, în minutul 90+1. În acelaşi minut, de la stadion a plecat finanţatorul Stelei, Gigi Becali.

Arbitrul de rezervă a arătat de la margine 9 minute de prelungire, după accidentarea lui Băcilă, dar meciul s-a încheiat în minutul 104.

Vizualizări: 105

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: