Pandurii va juca în deplasare, la Mioveni

Pandurii Târgu Jiu se va deplasa vineri la Mioveni pentru meciul  din etapa a 23-a a Ligii a doua. Partida cu CS Mioveni este programată sâmbătă, cu începere de la ora 11:00 pe Stadionul Orăşenesc din Mioveni.

Pandurii  abordează meciul de la Mioveni cu alte probleme de lot apărute după meciul cu Petrolul. Portarul Mihai Cotolan va fi suspendat pentru cumul de cartonaşe galbene, locul său urmând să fie luat în primul unsprezece de nou venitul Alexandru Costache.

Absent va fi la acest meci şi golgheterul echipei Pandurii, George Tudoran, care nu s-a antrenat câteva zile din cauza gripei. Au reluat pregătirea cu echipa în aceste zile alţi trei jucători care au acuzat probleme medicale, Lică, Şendroiu şi Măicăneanu, dar e puţin probabil să poată fi trimişi pe teren pentru că au lipsit de la antrenamente mai multe săptămâni.

În aceste condiţii, antrenorul Adrian Bogoi va titulariza din nou o parte dintre jucătorii recent transferaţi. Directorul sportiv Iosif Biro speră să perfecteze şi ultimele două transferuri, doi jucători veniţi liberi de contract, Adrian Tănăsoiu – fost junior de la Pandurii care s-a pregătit cu echipa în perioada de iarnă  şi Robert Dinu, mijlocaş de 19 ani de la CSU Craiova II, fost component al Naţionalei Under 17 ani.

Joi, Pandurii nu s-a mai antrenat pe terenul sintetic, ci a început pregătirea pe terenul trei, pentru că la Mioveni vor juca pe un teren cu iarbă naturală.

Adversarul din această etapă, CS Mioveni, abordează partida cu Pandurii cu un moral bun, venind după o victorie în deplasare etapa trecută. Argeşenii au şi un nou antrenor, Daniel Opriţa, care a debutat cu dreptul la galben-verzi, învingând cu 2-0 pe CS Baloteşti. Şi celor de la Mioveni le-a lipsit în prima etapă golgheterul, Valentin Balint, care este accidentat.

Etapa a 23-a a Ligii a II-a va începe vineri 1 martie cu meciul dintre FC Argeş şi Chindia Târgovişte.

Programul etapei a 23-a:

vineri, 1 martie, ora 17:30

FC Argeş – Chindia Târgovişte – Televizat

sâmbătă, 2 martie, ora 11:00

ACS Poli Timişoara – Luceafărul Oradea

Dacia Unirea Brăila – Academica Clinceni

SSC Farul Constanţa – Sportul Snagov – Televizat

Daco-Getica Bucureşti – CS Baloteşti

CS Mioveni – Pandurii Târgu Jiu

Aerostar Bacău – Energeticianul

sâmbătă, 2 martie, ora 14:00

Ripensia Timişoara – UTA Arad

duminică, 3 martie, ora 14:00

Petrolul Ploieşti – Metaloglobus Bucureşti – Televizat

luni, 4 martie, ora 17:30

Universitatea Cluj – ASU Politehnica Timişoara – Televizat

Vizualizări: 644

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: