AJF va dota echipele din Gorj cu truse medicale

Echipele de fotbal gorjene vor primi în curând truse medicale de prim ajutor ce vor putea fi folosite în caz de accidentări la meciuri şi antrenamente. Asociaţia Judeţeană de Fotbal a discutat această problemă cu delegaţii echipelor care au participat la Adunarea Generală şi a promis că în scurt timp toate echipele vor primi truse medicale.

Preşedintele AJF Gorj, Mihai Prunariu, a precizat că trusele medicale sunt incluse într-un program derulat de Federaţia Română de Fotbal, dar dacă implementarea acestui program nu se va face prin FRF, atunci se va rezolva această problemă împreună cu Consiliul Judeţean Gorj. “Am dat din partea AJF tuturor echipelor din judeţ mingi şi kelen şi încercăm să le dotăm, până la finalul campionatului, şi cu o trusă medicală. Există un proiect derulat cu Federaţia Română de Fotbal dar, dacă nu vom rezolva pe această cale, sper să reuşim dotarea echipelor cu truse medicale împreună cu Consiliul Judeţean, pentru că este necesară această dotare”, a precizat preşedintele Mihai Prunariu care a explicat şi de ce s-a ales să se amâne reluarea Ligii a IV-a pentru data de 10 martie: „Prognozasem să începem campionatul pe 3 martie, dar, pentru că am luat în calcul şi vremea, terenurile, majoritatea din judeţ, sunt pline de zăpadă, am amânat campionatul, şi acesta se va relua pe data de 10 martie”.

La Adunarea Generală a AJF Gorj au participat  reprezentanţii a  43 de membri dintre cele 45 de cluburi şi asociaţii sportive afiliate, acesta aspect arătând clar că interesul pentru fotbal la nivelul judeţului Gorj rămâne mare în continuare.

Vizualizări: 584

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: