Narcis Răducan: Dacă se consideră că sunt scump, să vină altul

Preşedintele CS Pandurii, Narcis Răducan, a răspuns atacurilor legate de salariul său la echipă. Liberalii, dar şi fostul preşedinte al clubului, social-democratul Mihai Prunariu, au spus că acesta are un salariu prea mare. Se spune că salariul lui este de 8500 de euro plus bonusuri. Răducan spune că salariul său este proporţional cu veniturile pe care le-a adus, iar dacă asociaţii consideră că este scump pot căuta pe altcineva.

Dan Vîlceanu şi Gheorghe Pecingină de la PNL Gorj şi Mihai Prunariu de la PSD l-au criticat în ultima perioadă pe Narcis Răducan, preşedintele CS Pandurii, pentru salariul pe care-l are. Mihai Prunaru spunea că el avea 2000 de euro.

Prunariu nu se pricepe la partea sportivă

Narcis Răducan nu a confirmat că salariul lui este de 8500 de euro, dar spune că leafa este proporţională cu veniturile. „Salariul e proporţional cu veniturile pe care le-am adus. Locul 3 în clasament şi 2 milioane de euro. Dacă se consideră că sunt scump poate să vină unul cu 2000, 1000 de euro, dar la etapa următoare va apărea în clasament pe ultimul loc.  Eu am generat venituri de 2 milioane de euro şi ca la orice afacere trebuie să câştige ambele părţi. Sigur că am avut şi bonusuri“, a spus Răducan la Accent TV.

El a comentat, pe scurt, afirmaţiile lui Mihai Prunaru, care spunea că el avea 2000 de euro salariu. „Domnului Prunariu nu-i pot răspunde, chiar l-am lăudat, că a început o reformă. A făcut unele lucruri bune. Unele, nu toate. Că pe partea sportivă nu se pricepe, asta e clar. Eu am luat-o ca pe nişte atacuri pe politică. Dânşii încearcă să şi facă reclamă pe spatele clubului. Nu avem treabă cu niciun partid“, a mai spus Răducan. Despre Pecingină a spus că „face pe agentul la unii din jucătorii tineri“. El a mai declarat că la ASA Târgu Mureş, de unde a venit, avea salariul mai mare.

Vizualizări: 865

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: