Pandurii, victorie în amicalul cu Minerul Costeşti

Pandurii a reuşit sâmbătă a doua victorie din meciurile de verificare ale acestei ierni. Elevii lui Mario Găman au învins cu 3-2 formaţia de Liga 3 Minerul Costeşti, după un meci în care antrenorul Mario Găman a testat inclusiv cei şase juniori din lot.

Pandurii s-au impus uşor şi în cel de-al doilea meci de pregătire din această perioadă. Adversarul a fost tot unul mai slab cotat, ca şi în primul meci de verificare. Gorjenii au învins cu scorul de 3-2 Minerul Costeşti, după ce au condus cu scorul de 3-0. Partida s-a disputat pe terenul sintetic de la Târgu Jiu, acolo unde Pandurii au reluat pregătirea pentru partea a doua a campionatului. Scorul a fost deschis în minutul 20 de Georgescu, cu un şut din apropierea porţii iar după trei minute şi Rasoveanu a înscris pentru 2-0, acesta fiind scorul pauzei. După pauză tot Pandurii s-au aflat la conducerea jocului, Pleaşcă trecându-şi şi el numele pe lista marcatorilor cu un şut din interiorul careului.

Antrenorul Mario Găman a trimis pe teren pe finalul meciului toţi juniorii aflaţi la pregătire cu echipa, oaspeţii profitând de lipsa acestora de experienţă şi marcând de două ori, în minutele 84 şi 86 prin acelaşi Ramzi Shaheen, jucător de origine arabă transferat la Costeşti în această iarnă. Acesta a fost al doilea meci de verificare pentru Pandurii care urmează să continue şi în săptămâna următoare pregătire centralizată. Între timp s-a mai alăturat lotului unul dintre jucătorii întârziaţi la reunire, Peniel Obeng pregătindu-se separat de colegii săi în timpul meciului.

Vizualizări: 483

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: