Pandurii vor să fie „hingheri”!

Pandurii nici nu concep să nu bată Dinamo în meciul de vineri de la Tg-Jiu. „Câinii roşii” n-au mai plecat cu toate punctele din oraşul lui Brâncuşi din 2007 iar gorjenii vor să repete isprava din primăvară când au învins Dinamo cu 2-0.

Pandurii e favorită cu Dinamo. Parcursul european de excepţie al gorjenilor, dar şi forma slabă din deplasări a câinilor le dau prima şansă oamenilor lui Pustai.

Victoria, obiectiv la îndemână

Pandurii şi Dinamo au oferit mereu meciuri echilibrate la Tg-Jiu. Ultimul succes al alb-roşilor datează tocmai din 2007 iar de atunci s-au înregistrat 4 remize la rând şi o primă victorie a gorjenilor în primăvară, 2-0. Acum, Pandurii pleacă clar cu prima şansă în faţa dinamoviştilor.  „Ne gândim la meciul cu Dinamo, echipă care la fel ca noi are nevoie de puncte. Va fi un meci dificil. Avem nevoie de trei puncte, vrem un loc fruntaş. Cu trei puncte o să ajungem pe podium. Ne stă bine pe podium, vrem să rămânem acolo.

Cuvântul de ordine este victoria”, crede Eugen Pîrvulescu. Gorjenii aşteaptă ca suporterii să urmeze exemplul european al celor de la Braga şi Tel Aviv şi să vină la stadion îmbrăcaţi în culorile clubului. „Jucăm acasă, revenim aici după calificarea de la Braga. Publicul va fi al 12-lea spectator, stadionul va fi plin. Toţi cei care iubesc Pandurii o să vină la meci”, mai spune Pîrvulescu.

„Ne concentrăm pe meciul cu Dinamo. Dinamo este de bătut, noi avem echipă bună, tânără, putem câştiga. Noi vrem victorie la fiecare joc. Nu ne mulţumeşte egalul, vrem trei puncte.”                    Viorel Nicoară, Pandurii

„Va fi un meci greu,. Dinamo are echipă bună. Au un lot valoros indiferent de cine joacă, au jucători valoroşi. O să fie un meci spectaculos, mă aştept la o victorie.”                                      Pedro Mingote, Pandurii

Vizualizări: 146

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: