Pandurii, zdrobită de echipa lui Hagi

Pandurii a pierdut ruşinos cu Viitorul lui Gheorghe Hagi, scorul 0-4. O surpriză neplăcută pentru echipa lui Iordănescu, după cele două victorii cu Steaua şi Dinamo. Pandurii trebuie acum să-şi revină rapid după acest eşec usturător, duminică de la ora 15:30 având meci pe teren propriu cu Gaz Metan Mediaş.

FC Viitorul – Pandurii Târgu Jiu 4-0 (1-0)
Au marcat: Mitrea (min. 3 – penalty), Benzar (min. 62 şi 82), Ţâră (min. 69)
FC Viitorul: Albuţ – Manea (Hodorogea, min. 61), Ţâru, Mamele, Mitrea – Daminuţă, Nedelcu (R. Marin, min. 55) – Nicoliţă, Benzar, Mitriţă (Fl. Tănase, min. 65) – Henrique
Antrenor: Gheorghe Hagi
Pandurii: Gliwa – Unguruşan, Cordoş (Eric, min. 62), Vasiljevic, Momcilovic – Anton (Elton, min. 73), Pintilii – Shalaj, Nistor, Răduţ – M. Roman (Matulevicius, min. 53)
Antrenor: Edward Iordănescu
Arbitri: Istvan Kovacs – Bogdan Velicu, Daniel Hulubei

Jucătorii lui Hagi au început perfect partida cu Pandurii, scrie digisport.ro. Mitriţă a obținut o lovitură de la 11 metri, faultat în careu de Ungurușan, și Mitrea a transformat. Gorjenii au avut prima șansă de egalare în minutul 9, prin Nistor, însă Albuț a respins. Henrique putea face 2-0 înaintea pauzei, (min. 36) după care a venit cea mai controversată fază a partidei. În minutul 38 oaspeții au trimis mingea în plasă prin Vasiljevic, dar reușita a fost anulată pentru un ofsaid la Cordoș. În partea secundă, Viitorul s-a desprins decisiv. Benzar a profitat de o greșeală a lui Momcilovic și l-a învins pe Gliwa din a doua încercare în minutul 62, iar 7 minute mai târziu s-a făcut 3-0. Romario Benzar a semnat cel mai frumos gol al partidei cu opt minute înaintea finalului. O singură dată a mai câştigat Viitorul la patru goluri diferenţa, în 2014, în faţa Coronei Braşov.

După această victorie, Viitorul acumulează 29 de puncte şi rămâne pe locul opt, la nouă puncte în faţa echipei de pe primul loc retrogradabil. Cei de la Pandurii rămân pe locul 10, cu 25 de puncte. Edward Iordănescu, antrenorul Pandurilor, consideră că jucătorii n-au mai avut motivaţie şi nu s-au concentrat. "Până acum mă obişnuisem să-mi felicit propria echipă după fiecare meci, dar îi felicit pe cei de la Viitorul pentru că au jucat un fotbal frumos. S-a văzut mentalitatea fotbalistului român. Eram conştient că am venit după o serie foarte bună, iar cea mai mare problemă a noastră era să ne găsim motivaţia şi pentru acest joc. Trebuia să rămânem agresivi, organizaţi. În ciuda eforturilor nu am reuşit. Îmi asum totul. Nu e suficient să faci două, trei jocuri bune, după care să vii şi să joci în această manieră", a spus Edward Iordănescu la Look TV. Cred în jucătorii mei, trebuie să arătăm lumii că există valoare!”, a mai spus Iordănescu. "Rezultatul asta ne da aripi si putere pentru meciul cu Steaua, sigur nu o sa lase garda jos acum", a spus Gică Hagi după victoria echipei sale cu Pandurii, 4-0.

NAŢIOANLĂ

Chiar la meciul extrem de slab de ieri a fost prezent şi selecţionerul Anghel Iordănescu, pentru a urmări mai mulţi jucători. Anghel Iordănescu are în vederile sale patru jucători de la formaţia gorjeană: Dan Nistor, Mihai Pintilii, Paul Anton şi Mihai Roman pot fi convocaţi pentru meciul României cu Insulele Feroe. Meciul dintre România şi Feroe va avea loc pe 29 martie, de la ora 19:00.

Vizualizări: 124

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: