Pandurii, zece puncte în zece zile

Maxim de eficienţă a înregistrat Pandurii în ultimele patru etape. De patru meciuri Pandurii n-au pierdut, ba mai mult au luat zece puncte jucând din trei în trei zile, în doar zece zile. Ce n-au reuşit în tur nici în 100 de zile.  La meciul de la Timişoara, chiar dacă au remizat, după ce au condus până în minutul 90, gorjenii au arătat că sunt „greu de ucis!” Ghinionul lor sau norocul deja proverbial al lui Zicu i-a împiedicat pe elevii lui Grigoraş să oprească seria de invincibilitate a bănăţenilor.

Victoriile şi acest egal n-au lăsat rece conducerea clubului, care are acum cu ce se lăuda după o iarnă în care a suportat criticile neprogramării, transferurilor ratate sau legitimărilor nereuşite. „Suntem o echipă de nota 10, în momentul de faţă putem zice asta. Am reuşit să le obţinem, aveam nevoie ca de oxigen de ele”, a spus ieri Eugen Pârvulescu, aluzie la cele zece puncte câştigate în zece zile.

Oficialul avertizează că Pandurii nu sunt încă salvaţi şi mai au ceva de luptat: „Jocul echipei mă bucură şi ne dă speranţe pentru echipă, în perspectiva jocurilor grele care mai sunt din campionat. E meritul jucătorilor pentru aceste zece puncte dar ei trebuie să fie atenţi în continuare pentru că mai avem meciuri dificile în acest retur. Aşa că trebuie să fin concentraţi şi să joace la fel de bine.”  

Vizualizări: 117

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: