Pandurul are buletin. 14 ani de la înființare

În 2008, apărea o nouă publicație, Pandurul, gazetă pe sufletul norodului, având în siglă figura lui Tudor Vladimirescu și cele trei culori ale drapelului. Era, așadar, după cum spune și titlul, o publicație curajoasă, pregătită de luptă, iar armele erau informația de calitate și jurnaliști tineri, care-și iubeau meseria. La fel și azi. 

La 14 ani distanță, în 2022, în noua siglă Pandurul tot informația și scrisul sunt armele. Într-un mod stilizat, Pandurul este astăzi reprezentat prin săbii și penițe de scris.


De-a lungul timpului, Pandurul a fost nevoit să se reinventeze, să fie din ce în ce mai bun, să găsească noi metode de a ajunge la public, pentru a rezista vremurilor, dar și pentru a păstra echipa vie și interesul aprins.   

În cei 14 ani au fost publicate zeci de mii de articole, jurnaliștii au cunoscut sute de oameni, am reușit să forțăm repararea multor nedreptăți, dar am și făcut unele, fără intenție. Am făcut mult bine, dar am și greșit.

Am avut echipe cu mulți oameni și a fost o vreme când am rămas puțini.  

Însă mereu am setat agenda în spațiul public. Continuăm și astăzi. Am crescut așteptări și apoi le-am depășit. 

Au fost oameni care au crescut aici, unii s-au întors să termine ce au început.


Astăzi, Pandurul nu mai este doar un site de știri. Nu mai poate fi doar atât. Când ai buletin lucrurile se schimbă :)


Care este planul de aici înainte? Pandurul iese din online. Și nu prin apariții pe hârtie, ci printr-o conectare mai bună cu comunitatea. Detalii veți afla pe măsură ce proiectele sunt gata de implementare.


Mulțumim pentru că ne citiți și astfel suntem cel mai citit site de știri din județul Gorj!

Mulțumim tuturor colegilor care au contribuit în acești ani la dezvoltarea Pandurul.

La mulți ani, Pandurul!

Redacția

Vizualizări: 2,859

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Vocile schimbării:

Citește și: