Panică de la un incendiu de vegetație

Panică în comuna gorjeană Țânțăreni, acolo unde un incendiu de vegetație uscată amenință să ajungă într-o zonă de case. Focul a cuprins deja o anexă gospodărească, dar pompierii au ajuns la fața locului.

“Se intervine cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă din cadrul Secției de Pompieri Turceni”, a anunțat Inspectoratul pentru Situații de Urgență Gorj. Deja au ars mai multe clăi de fân. 

update: Pentru că incendiul se manifesta violent, au fost trimise la fața locului încă un echipaj din cadrul Secției de Pompieri Turceni, un echipaj din cadrul Detașamentului de Pompieri Tg-Jiu și un echipaj din cadrul Gărzii de Intervenție Hurezani, anunță ISU Gorj.

update 1: Din cercetările efectuate de polițiști a reieșit faptul că la marginea localității Țânțăreni, persoane necunoscute au pus foc unor resturi menajere, ocazie cu care focul s - a propagat la vegetația uscată din zonă, după care s-a extins la un teren extravilan aparținând unui bărbat, de 62 de ani, din localitatea Țânțăreni, unde se afla un șopron construit din lemn, ce servea ca depozit pentru niște paie și mai multe clăi de nutreț aflate în imediata apropiere.

În urma incendiului au ars șopronul, paiele depozitate în acesta și cinci clăi de nutreț. Nu au fost înregistrate victime omenești sau persoane rănite.

Polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de distrugere din culpă.

update 2: Incendiul a fost lichidat.

Galerie foto



Vizualizări: 1,573

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: