Șapte victime la spital. update: Dosar penal

Accident duminică seara pe raza localității gorjene Drăguțești, în care au fost implicate două autoturisme. În primă fază, apelantul la 112 a anunțat două victime, dar în final șapte persoane au ajuns la spital.

"La fața locului s-au deplasat un echipaj pentru descarcerare din cadrul Detașamentului de Pompieri Tg-Jiu și două echipaje din cadrul SAJ Gorj, care au constatat că în urma impactului au rezultat două victime care aveau leziuni și care nu erau încarcerate și erau conștiente, intervenindu-se pentru acordarea primului ajutor calificat. Pentru că alte 4 persoane care se aflau în cele două autovehicule acuzau dureri și atacuri de panică, iar o persoană care a fost martor la eveniment a suferit un atac de panică, echipajele de intervenție au fost suplimentate", arată ISU Gorj.

Toate cele 7 victime au fost transportate la Unitatea de Primiri Urgențe Tg-Jiu pentru investigații medicale suplimentare.

Update: Din cercetările efectuate de poliţişti a reieşit faptul că un bărbat de 64 de ani, din comuna Bîlteni, în timp ce conducea un autoturism din direcția Târgu Jiu către Rovinari, într-o curbă la dreapta a pierdut controlul asupra direcției de mers și a pătruns pe contrasens, intrând în coliziune cu un autoturism, care se deplasa regulamentar, pe DN 66, din direcția Rovinari către Târgu Jiu, condus de un tânăr, de 22 de ani, din orașul Rovinari.

În urma impactului a rezultat rănirea ușoară a ambilor conducători auto şi a altor patru persoane cu vârste cuprinse între 17 şi 61 de ani, pasageri ai autoturismelor, aceştia fiind transportaţi la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Cei doi conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, ulterior fiindu-le recoltate probe biologice de sânge.

În cauză poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă, anunță IPJ Gorj.

Vizualizări: 8,239

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: