Reunire cu surprize astăzi la echipa de baschet a CSM Târgu Jiu

Prima reunire a echipei de baschet masculin a CSM Târgu Jiu este programată în această după-amiază, la ora 18:30, la Sala Sporturilor. Antrenorul echipei de seniori a clubului primăriei va fi gorjeanul Claudiu Alionescu,  iar pentru lotul cu care vor demara pregătirile conducerea clubului anunţă surprize.

Noua  echipă de baschet seniori, care va funcţiona la Târgu Jiu în cadrul secţiei de baschet a CSM, se va reuni în această după-amiază pentru prima dată pentru a demara pregătirea noului sezon. Antrenorul Claudiu Alionescu, cooptat în această vară în corpul tehnic al secţiei de baschet de către şeful acesteia, Adrian Roşu, este cel care a pregătit sezonul trecut fosta echipă  ACS Târgu Jiu şi care va pregăti şi echipa de seniori a CSM.

 Directorul CSM Târgu Jiu, Robert Bălăeţ, a anunţat că lotul care se va reuni în această seară la Sala Sporturilor, cu începere de la la ora 18:30 va include o serie de surprize pentru iubitorii de baschet. O primă surpriză, deja anticipată de iubitorii acestui sport, ar fi aceea ca şeful secţiei de baschet a clubului să revină pe teren, Adrian Roşu evoluând sezonul trecut şi pentru ACS Târgu Jiu.

Vizualizări: 796

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: