Nistor: „Cântam imnul Craiovei când eram la Pandurii”

Dan Nistor a fost prezentat luni oficial la CS Universitatea Craiova, în cadrul unei conferințe de presă care a avut loc la sediul clubului. Fostul mijlocaş al gorjenilor, plecat spre fotbalul mare de la Pandurii, a mărturisit că ştia imnul Craiovei încă de când juca la Târgu Jiu, unde îl cânta în vestiar.

Dan Nistor a parafat o înţelegere pe doi ani şi jumătate cu Universitatea, cu un salariu lunar de 14.000 de euro. În plus, Nistor va primi 120.000 de euro la semnătură, astfel că efortul financiar pe care oltenii îl fac la momentul transferului este de 420.000 de euro.

Mijlocașul a vorbit despre obiectivele pe care și le-a setat la noul club, aducând lămuriri și cu privire la plecarea neaștepată din „Ștefan cel Mare”. „Mă bucur să fiu aici, mă bucur că cei de la Universitatea s-au gândit la mine. Transferul meu e o lovitură bună pentru Universitatea Craiova. La Dinamo au fost foarte multe probleme și am niște poziții legate de Dinamo: fața mea s-a dat jos de pe autocar încă de dinaintea meciului cu FC Botoșani, vreau să se știe asta (din 19 decembrie). Cei de la Dinamo s-au înțeles cu Craiova înainte să știu eu. E ultimul lucru pe care îl vorbesc despre Dinamo”, a spus Nistor.

Dan Nistor a vorbit apoi despre noua sa aventură din Bănie, exprimându-și devotamentul față de noua sa echipă al cărei imn îl fredona când juca la Pandurii Târgu Jiu: „Craiova are un stadion nou, are niște suporteri minunați și sper să facem o treabă foarte bună aici.  Le promit fanilor că nu-i voi dezamăgi. Craiova e o echipă imensă, cu tradiție, sper să facem lucruri minunate împreună. E adevărat, cântam imnul Craiovei în vestiar când jucam la Pandurii. Craiova e o echipă prea mare pentru a o compara acum cu Pandurii. Am făcut performanță și acolo, dar acum e momentul să mă concentrez pe ce am de făcut aici. Să-mi termin cariera la Craiova? De ce nu? Dar mai e mult până atunci, abia am venit”.

De-a lungul carierei, Nistor a mai jucat pentru Internațional Curtea de Argeș, CS Mioveni, Pandurii Târgu Jiu și Evian.

Galerie foto


Vizualizări: 1,131

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: