Fost golgheter la Pandurii, transferat de Iordănescu la Mediaş

Fostul golgheter de la Pandurii Târgu Jiu şi al Ligii I, Ioan Hora, s-a despărţit de FCSB şi a semnat cu Gaz Metan Mediaş. Atacantul orădean, în vârstă de 31 de ani, va lucra la Mediaş cu fostul său antrenor de la Pandurii, Edi Iordănescu.

Anunţul a fost făcut pe pagina agentului jucătorului, Bogdan Apostu iar alături de cei doi apare în imagine şi antrenorul medieşenilor, Edward Iordănescu, cel alături de care Hora a dat cel mai bun randament din carieră, devenind golgheter al Ligii I la finalul sezonului 2015 -  2016, atunci când juca la Pandurii Târgu Jiu. Hora a plecat de la FCSB după doar jumătate de an, dar speră să poată lucra mult mai bine cu fostul său antrenor de la Pandurii.

Noul contract este până în vară, 10.000 de euro pe lună, cu drept de prelungire pe încă un sezon, iar bonusul la semnătură a fost stabilit la 20.000 de euro. Miza celor de la Gaz Metan Mediaș este accederea în play-off, motiv pentru care au apelat la un atacant cu experienţă cum este Hora. Acesta a mai jucat la UTA, Gloria Bistrița, CFR Cluj, ASA Târgu Mureș şi Pandurii Târgu Jiu, echipă de la care a fost vândut în 2016 în Turcia, la Konyaspor. Atacantul a mai jucat în campionatul turc şi la  Akhisarspor și Elazigspor. În sezonul 2015-2016, sub comanda lui Edward Iordănescu la Pandurii, Ioan Hora devenea golgheterul formaţiei gorjene dar şi al Ligii 1, cu 19 reuşite.


Hora, cotat acum la 550.000 de euro pe site-ul transfermarkt.com, a fost transferat de Pandurii în Turcia  tot pentru suma de 550.000 de euro, dar gorjenii au anunţat atunci că păstrează şi un procent de 15% din viitoarele transferuri ale golgheterului.

Galerie foto


Vizualizări: 515

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: