Paraschiv poate prinde transferul carierei în această iarnă

Daniel Paraschiv, cel mai bun marcator român din Superliga, la egalitate cu Denis Alibec, poate prinde transferul carierei în această iarnă. Fost jucător la ACS Viitorul Târgu Jiu, Paraschiv a confirmat în Liga 1 și are acum oferte din străinătate.

După ce a reușit să marcheze deja de 9 ori în acest sezon și să ofere alte 3 pase decisive în campionatul intern, Paraschiv ar putea pleca în străinătate mai repede decât se preconiza.

Dani Coman, cel care tocmai a revenit ca președinte al lui Hermannstadt, a dezvăluit că au existat deja mai multe oferte pe adresa atacantului și că în cazul unei propuneri avantajoase pentru club ar putea fi cedat.  „Au fost oferte pentru Paraschiv. Au fost și sunt oferte pentru Opruț. Dacă va fi o ofertă bună, iar jucătorul își va dori să plece, va avea susținerea noastră. Răuță a avut o discuție cu conducerea. I-a spus ce salariu îi oferă clubul din Arabia. Chiar dacă nu s-a luat niciun ban pentru el, l-am lăsat să plece. Se va proceda la fel și în continuare. Problema este că iarna, jucătorii sunt mai greu de găsit. Mi-ar fi greu să găsesc niște jucători cu care să îl înlocuim pe Paraschiv sau pe Opruț. Nu mă arunc cu sume, așteptăm orice ofertă și discutăm”, a declarat Dani Coman la Digi Sport.

Daniel Paraschiv s-a aflat în această iarnă și pe lista celor de la Girondins de Bordeaux, clubul din Ligue 2 care tocmai l-a transferat pe Alexi Pitu de la Farul Constanța.

Vizualizări: 923

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: